Hur väljer jag den bästa investeringen bostad utomlands?

Du kan välja den bästa investeringen egendom utomlands mycket på samma sätt som du skulle välja en god investering i ditt eget område. Prata med fastighetsmäklare som känner till området, jämför priser på fastigheter, och få en exakt prisuppgift på hur mycket arbete egendomen behov innan du köper. Ta del av fastigheter trender i området också, och avgöra hur länge den genomsnittliga värden kvar på marknaden. Du bör också räkna ut hur länge du har råd att hålla egendomen genom att bestämma hur mycket ett lån kan du vara godkänd för, liksom de månadsbetalningar du skyldig. Om möjligt bör du alltid se den egendom som du tänker köpa personligen. Tala med försäljning agent och ta en rundtur i huset eller fastigheten. Detta gör att du kan titta på grannskapet och att diskutera hur mycket liknande egenskaper säljer i området. Du bör också ta reda på hur många procent av trakten husen hyrs, och om du tänker använda den hemma som hyresfastigheter, bör du diskutera lagstiftning gällande hyra en förvaltningsfastighet utomlands. ska en inspektör hyras för att grundligt undersöka eventuella förvaltningsfastighet utomlands som du överväger. Ofta finns det problem i taket, en stiftelse eller andra strukturella komponenter som skulle gå obemärkt förbi någon utan rätt erfarenhet och kunskap. Du kan spara dig mycket tid och pengar genom att upptäcka dessa frågor i förväg i stället för att ta reda på om dem när du gräver i reparationer.

Även om du kan aldrig helt förutsäga marknadsutvecklingen, bör du ta reda på hur länge genomsnittliga värden tar att sälja i det område du funderar på. Kom upp med en ungefärlig tidsplan för att fylla eventuella reparationer av fastigheten, och sedan räkna ut hur snabbt du kan behöva sälja hemmet. Det finns inga garantier när det gäller fastigheter, så tillåt dig visst spelrum, eller gå med på att undvika att ta lån för mer än du har råd att betala på lång sikt.

Innan du köper något förvaltningsfastigheter utomlands, se till att du tittar in i någon lagstiftning på området i samband med köp av egendom, hyra av fastigheten, och försäljning av egendomen. Se till att du till fullo förstår alla regler och förordningar. Om du har några problem att göra det, tala med en fastighets advokat och få honom eller henne förklara saker för dig i detalj. Detta gör att du kan undvika oväntade vägspärrar eller böter senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.