Hur länge kommer en konkurs Bo på min Credit Report?

I allmänhet kommer en konkurs stanna på sin kredit rapport i tio år. Detta är en enkel metod för att fastställa kreditvärdighet, och även påverkar eventuell anställning när man lämnar in en enkel kapitel 7 konkurs. När ett objekt kapitel 13 konkurs, som är villiga att betala vissa belopp till skuldavskrivning för en viss tid, stannar konkurs vanligtvis på en kredit rapport för sju år. Det har blivit allt mer populärt att skärmen potential anställda genom att titta på deras bokföring. Detta är särskilt fallet när den anställde kan hantera stora summor pengar, men det kan också gälla för andra typer av jobb. Även om det kanske inte rättvist, inte konkurs har en tendens att följa negativt under en lång tid. Det betyder inte att man inte kan få ett jobb, köpa ett hem, hyra en lägenhet, eller ens få ett kreditkort inom några år konkurs. De ekonomiska experter varnar dem som nyligen gått i konkurs att vara mycket försiktig om man vill köpa eller använda någon ny kreditkort. I själva verket betalar kontant ofta en utmärkt väg att gå för ett par år efter en konkurs. det första, om ett nytt kreditkort erbjuds en, är det sannolikt att erbjudas med mycket hög ränta och höga årsavgifter. Det kan inte vara värt att dessa avgifter för att få kredit. Faktum är att människor som skaffar kontokort efter en konkurs är mycket hög risk och är mer sannolikt att missa betalningar eller har problem med att betala nya lån. Missade betalningar kan skadas ytterligare en kredit, ännu mer än en konkurs. Han konstaterar att man inte har rättat ekonomiskt beteende. Den som har gått i konkurs och sedan avtalade ytterligare skuld är mest sannolikt att ställas inför utmaningar på arbetsmarknaden, hyra ett hus, eller köpa en bil på kredit. Detta beror på att personen fortsätter att upprätta en tvivelaktiga ekonomiska rekord. Det är viktigt att eventuella nya skulder måste tecknas endast med en hel del tankearbete, och endast när man har en förmåga att återbetala skulden.

Konkurs kan bero på många anledningar, och de är verkligen inte alla fel den person som lånade pengar i första hand. Arbetslöshet, plötslig allvarlig sjukdom i familjen, eller en personliga sjukdom kan alla göra återbetala skulden mycket utmanande. När man har kunnat återhämta sig ekonomiskt från dessa motgångar, kan det vara bra att informera människor döma en efter en konkurs varför konkursen inträffade. De flesta arbetsgivare kan till exempel vara kopplade till en människas kamp för att finna arbete i en svår arbetsmarknad, eller behovet av att ta hand om en sjuk make. Att tydligt tala om konkurs och varför det inträffade kan också värdering några poäng med människor som analyserar din förmåga att vara en bra hyresgäst. Det kan hjälpa att få brev från tidigare hyresvärdar där ett bra betalningsplan på tidigare hyror. Vissa människor är trogen med sin hyra, men hade svårt att uppfylla andra skulder.

För vissa borgenärer kan dock konkurs har inträffat för livskraftiga skäl, men det är fortfarande behandlas som ett fantastiskt varumärke mot en kredit. Dessutom spelar ingen roll för dem, när eller varför konkursen inträffade. Det kan ha hänt fem eller sex år sedan och fortfarande visa en faktor. Juridiskt kan övervägas förrän tio år efter konkursen inträffade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.