Hur lång tid tar Stafford för återbetalning sker vanligtvis?

För studenter i USA som vill få eftergymnasial utbildning, Stafford lån är en vanlig form av ekonomiskt stöd. Dessa federala studielån kan erhållas genom att slutföra ett gratisprogram för federala studiestödsnämnden (FAFSA). Till skillnad från en bil lån eller en inteckning dock federala Stafford lån inte beviljas baserat på din kredit värdering. Ekonomiskt behov ensam avgör om du kan få federala Stafford lån och om du är berättigad till ett subventionerat lån där ingen räntan uppkommer medan du fortfarande går i grundskolan.

Stafford lån som inte behöver betalas tillbaka så länge du går i skolan på minst halvtid. När du väl har uppgraderat eller sjunker under en halvtid registreringen kommer du har sex månader på sig att hitta ett jobb och få ditt hus i ordning. Under denna tid får du ett paket med långivare detaljer och förfallodagen för din första Stafford lånet återbetalas.

Längden på din Stafford lånet återbetalas beror på vilken typ av avbetalningsplan du väljer samt det totala beloppet av dina lån. Standarden plan platser även månatliga utbetalningar under en period på tio år, medan den utökade betalningsplan sträcker sig även månatliga utbetalningar under perioder som sträcker sig från 12 till 30 år. Graduated avbetalningsplaner börja med låga månadsbetalningar, då betalningar ökar långsamt under 12 till 30 års återbetalningstid. Inkomst känslig återbetalning ökar eller minskar ditt lån betalas belopp som din lön ändras, så att det totala lånet återbetalas med 12 till 30 år. Om du har problem med att uppfylla skyldigheterna i Stafford återbetalning av lån, finns några olika alternativ att överväga. För dem som har flera olika lån att betala, kan federal Stafford lån konsolidering kunna hjälpa genom att kombinera alla skulder till ett lån med lägre ränta. Om du tillfälligt inte kan göra utbetalningar på grund av sjukdom eller akuta fall kan din långivare kan du begära överseende under en begränsad tid. Lån kan också skjutas upp till tre år på grund av arbetslöshet eller ekonomiska svårigheter.

Få ditt Stafford skuldförbindelser återbetalning permanent släpps är inte lätt. Dina lån kommer inte att bli förlåten för att du inte gillar programmet, inte uppgradera, eller kunde inte hitta ett jobb efter att ha tagit din examen. Stafford lån ofta ut bara för dem som arbetar i utsedda offentliga områden, såsom undervisning i en skola med en hög andel låginkomsttagare studenter. Lån kan också bli förlåtna om du blir permanent funktionshinder. En indragning av Stafford skyldigheter lånet återbetalas efter en konkurs är möjlig endast om du uppfyller mycket specifika kriterier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.