Hur kan jag spara pengar för mitt barns högskoleutbildning?

Ditt barns högskoleutbildning är en av de viktigaste sakerna att tänka på när han eller hon är ung. Många barn väljer att delta i skolan för att få högre utbildning, och i områden där högskolan inte är gratis för medborgarna, kan college undervisning vara mycket hög. Höga terminsavgifter finns ingen anledning att förneka en högskoleutbildning och det finns ett antal alternativ för att hjälpa föräldrar och barn betala för college inklusive bidrag, studielån och stipendier. Föräldrar kan få ett försprång genom att spara pengar för ett barns högskoleutbildning och tidigare de börjar spara, desto bättre. Om din familj är rik, kan du välja att skapa en fond för ditt barns högskoleutbildning som kommer att utkräva ränta och mogna när barnet fyller ålder. Du kan även ange hur Trust Fund används, anger till exempel att det måste användas på högskole-och yrkesskola, och att medlen inte kan betalas ut om barnet visar att han eller hon är inskriven och går i college. Många banker och värdepappersföretag arbetar också med föräldrar för att fastställa högskola medel som ökar i storlek på grund av kloka investeringar eller regelbundna insättningar av medel från andra platser. Du kanske vill överväga att arbeta med ett värdepappersföretag för att spara pengar på ditt barns högskoleutbildning ger de yrkesverksamma att göra förnuftiga investeringar lager med dina pengar, och utbyte av de bestånd för kontanter och obligationer när barnet är äldre.

Om du har mindre pengar, kan du ställa fortfarande undan pengar för ditt barns högskoleutbildning, eftersom även en liten summa pengar kommer att vara till stor hjälp. Hitta en bank som erbjuder höga räntorna på sparkonton eller bankcertifikat, och starta ett konto för ditt barns högskoleutbildning med så mycket pengar som möjligt. Försök att redovisa college fonden i hushållsbudgeten, deponera medel varje kvartal sakta svälla summan av sparkonto. Deponerar även $ 1,000 US per år i ett stort intresse konto kan resultera i en betydande bit av pengar från den tidpunkt då barnet är 18. Du kanske kan få en särskild räntesats för ditt barns högskoleutbildning fond genom att acceptera restriktioner för när och hur ofta medel kan dras in, vilket också kommer att uppmuntra dig att spara pengar istället spendera dem.

Var medveten om att när de ansöker om ekonomiskt bistånd, college medel beaktas. Vissa familjer kvinnojour deras college besparingar för att öka mängden av bidrag som de kommer att få, och göra upp balansen på ett college fond i stället för lån. Om kollegiet fonden beaktas i en beräkning av finansiellt stöd för ditt barns högskoleutbildning kan barnet fortfarande kvalitet baserade på duglighet och stipendier, så uppmuntra honom eller henne att ansöka om denna typ av bistånd. Om möjligt, kanske du kan spara en del av skolans fond för att hjälpa barnet att få en bra start i livet, använder den som en handpenning för ett hus eller hjälpa ett barn flyttar till en ny stad att göra karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.