Hur kan jag få högsta Socialförsäkringsförmåner?

Understanding största sociala förmåner kan vara svårt. Det är beroende av ett par faktorer. Dessa inkluderar arbetar för att rätt till förmåner och pensionsålder. Andra faktorer kan påverka hur mycket ett hushåll tjänar från sociala också.

Minimikvalifikationer för social trygghet kommer knappast någonsin få en person största socialförsäkringsförmån. Dessa kvalifikationer är att människor tjänar tillräckligt med pengar för att tjäna 40 poäng, och endast fyra poäng kan tjänas in per år. Således minimalt, att folk skulle behöva arbeta åtminstone deltid i tio år, men detta skulle inte ge dem maximal nytta av social trygghet belopp vid pensioneringen. De skulle troligen komma i fråga för en liten social trygghet betalning som inte skulle vara tillräckliga på egen hand.

För att vinna högsta social trygghet belopp, skulle människor behöver arbeta och göra en relativt hög inkomst under större delen av sitt vuxna liv. Beloppet är baserat på en formel den offentliga sektorn använder som i genomsnitt är den bästa 35 års inkomst inkomst (och på vilket år som inkomsten har intjänats) och därefter beräknar ett sammanlagt belopp av socialförsäkringsförmån. Det faktiska högsta belopp varierar från år, och topp inkomst anses ligger på omkring $ 100. 000 US dollar (USD), vilket innebär att belopp som gjorts under denna inte lägga till sociala förmåner. I slutet av 2000-talet, var maximal nytta strax över $ 2000 USD per månad, men kan komma att ändras, och särskilt för att öka för att möta levnadskostnaderna ökar. De övriga del är att sociala trygghetsförmåner straffas om människor går i pension tidigt. De flesta människor kan inte börja göra anspråk på förmåner tills de är minst 62, och den exakta tiden förmåner kan begäras kan grundas på födelseår. Full pensionsålder brukade vara 65, men har nu skjutits, för många människor till 67. Ansöker om förmåner före denna tidpunkt kan betyda hävdade mindre än det största sociala förmåner. Det finns några andra saker som kan lyfta betalningar. En make som är minst 62 kan ha rätt till ungefär hälften av sociala förmåner utöver vad personen påstår dem emot. Detta innebär ett par två i rätt åldern kan få maximal nytta av drygt 3. 000 $ US Dollars (USD) per månad. Men om maken har också arbetat och tjänat social trygghet, han eller hon skulle kunna ta in nära den maximala beloppet på hans /hennes eget, om båda är medlemmar i par pensionera sig vid full ålder. En annan faktor som kan öka nyttan är om det finns minderåriga barn i hemmet pensionärens är fortfarande stöder, de kan vara berättigade till ett belopp i heltal av förälderns fördel.

Ett bra ställe att besöka för att få fler svar på specifika frågor om social trygghet är US Social Security webbplats. Med tanke på att vinsten per år kan variera, folk behöver goda råd om hur och när man går i pension. Denna sida är inte bara för blivande pensionärer, utan för alla amerikanska medborgare som vill planera sin pension. Förstå hur maximala social trygghet verk kan ge människor en känsla av vad andra planer som de måste göra för att leva gott efter pensioneringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.