Vilka olika typer av skydd mot identitetsstöld Services?

identitetsstöld är ett stort problem idag. Tillkomsten av ökad kommunikation över Internet har gjort det mer sannolikt att någon någon gång kommer att försöka få personlig information som kan användas utan din vetskap. Ett antal olika typer av skydd identitetsstöld tjänster som har utvecklats under senare år, med många av dem som tillhandahåller dessa tjänster att erbjuda skydd paket som omfattar en rad olika strategier för skydd. En av de vanligaste exemplen på skydd identitetsstöld tjänster som har att göra med att förhindra obehöriga från att säkra och använder din kreditkortsinformation. Detta är ofta hanteras med så kallade c redit bevakningstjänster . Denna typ av skydd identitetsstöld tjänster som fungerar genom att övervaka din användning kreditkort för någon verksamhet som ser ut tecken för dig. Till exempel, om du aldrig lägga upp en transaktion sent på natten och en transaktion kommer igenom vid midnatt, det finns en god chans att övervakningen tjänst vid kreditkortsföretaget ska märka av den ovanliga aktiviteter, samt vidta åtgärder för att kontakta dig för transaktionen.

På samma sätt, vissa identifiera tjänster stöldskydd övervaka aktiviteten på dina kreditupplysningar för några tecken på nya konton öppnats i ditt namn, eller något annat som verkar vara ovanligt. Dessa är ofta kallas bedrägeri varningar. Ofta kan övervakning av denna typ hindra någon från att använda din kredit bra att köpa på någon avlägsen plats, eftersom tjänsten kommer att notera den affären, sedan att kontakta dig för verifikation att köpet verkligen rätt. Hela processen av flaggar för försök till köp, kontakta dig, och svara på säljaren i händelse av att verksamheten är falsk kan förvaltas på bara några minuter.

Identitetsskydd tjänster erbjuds av många banker, kreditkortsföretag och andra finansiella institut. Ofta har dessa tjänster erbjuds gratis eller för en liten avgift till kunderna. Det är också möjligt att upprätta ett avtal med en oberoende leverantör av skydd identitetsstöld tjänster. Omfattningen av det skydd som erbjuds med vart och ett av dessa alternativ kommer att variera. Av denna anledning är det viktigt att se till att du förstår vilka typer av skydd ingår i villkoren för upphandlingen, samt vilka åtgärder som leverantören kommer att ta för din räkning. Närvarande många konsumenter fortfarande inte övertygad om att inleda en oberoende leverantör av skydd identitetsstöld tjänster är värt kostnaden. Men vissa konsumenter intyga effektiviteten hos dessa tjänster, och peka på situationer där dessa leverantörer har besparat sina kunder från en hel del ekonomiska problem som skulle ha blivit följden av obehörig användning av personuppgifter och finansiella uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.