Vilka är Diffferent Ways jag kan få min skuld Konsoliderad?

När de månatliga betalningar på dina skulder blir överväldigande, är ett alternativ att titta in i någon typ av konsolidering av skulder. Det finns flera olika sätt att gå tillväga med skuld konsoliderad, ibland inom loppet av några minuter. Om du funderar på möjligheten att samla dina persons skuld, här är några förslag på hur man skall hantera processen. Ett snabbt och enkelt sätt att befästa skulden genom att överföra saldot av din högre räntor skulder till ett konto som bär en lägre ränta. Till exempel, om du har tre kreditkort och en av de tre bär en ränta som är flera punkter under de två andra, överföra saldon kan du genast börja spara pengar på räntan som tillämpas på din skuld varje faktureringsperiod. Du kan också hända att det lägsta belopp på ett kort kan vara lägre än den sammanlagda lägsta utbetalningar på tre verksamma balanserar du har nu, vilket ger dig lite mer flexibilitet för att hantera dina minska skulden varje månad.

Ett annat relativt snabbt sätt att få skulden sammanställd innebär närmar någon för ett personligt lån. Släktingar eller nära vänner kan vara villiga att förlänga ett lån som bär en låg ränta. Använda medlen för att betala dina aktuella skulder och se till att du inte skapar nya skulden medan betala av lånet. Dessutom, se till att det finns ett skriftligt avtal mellan dig och långivaren, tydligt anges vilka villkor ni båda kan enas om. Denna försiktighetsåtgärd kommer att bidra till att minimera risken för förvirring om vad man enades om att vid den tid du hade skulden konsolideras med personligt lån. Om din kredit är bra, kan du konsolidera skuld genom att erhålla ett lån från din bank. Kontrollera att räntan är lägre än den kumulativa frekvensen på din aktuella skulder. Också få en månatlig utbetalning belopp som du kan rimligen råd med. Förutsatt att du har en god relation med din bank, kan transaktionen ordnas på bara några timmar, även om det kan ta upp till en eller två dagar att slutföra. Du kan också titta in skuldsaneringslån från olika finansbolag. Tänk på att om du får skulden konsolideras på detta sätt, räntorna är troligen högre än med andra alternativ. Ändå satserna genom ett finansiellt företag kan vara mindre än den kumulativa frekvensen på olika skulder. Ofta finansbolaget erbjuda dig alternativ för lånets löptid. Välj det alternativ som ger dig mest nytta i form av den månatliga utbetalningen, men kommer ändå att du kan betala av skulden i rimlig tid.

Kom ihåg att när du får skuld konsoliderad, är tanken att bli skuldfri så fort som möjligt. Om du inte kan motstå frestelsen att skaffa mer skuld och betala av låneskulden konsolidering, kan du vara klokt att undvika att få din skuld konsoliderad. Detta kommer att tvinga dig att undvika att ådra sig mer skulder och skapa ännu större finansiell kris än du just nu upplever.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.