Vad bör jag veta När man Timeshare Vacations?

ett tidsdelat boende är en bostadsfastighet där semesterfirare kan köpa delägarskap, ger dem rätt att använda fastigheten under en viss tid av året. Timeshare semestrar kan vara en utmärkt investering för människor som tycker jag semestrar på samma plats varje år, men de kommer med potentiella risker. Innan investera i tidsdelat boende semester, köpare bör vara medvetna om eventuella dolda avgifter eller ansvar för fastigheten.

Normalt timeshare egenskaper är bostadsrätter, lägenheter eller stugor erbjuds på populära destinationer. För folk som inte vill ta itu med att hitta och boka hotell och föredrar en känsla av komfort och förtrogenhet medan på semester, äga en andelslägenhet fastighet kan avsevärt minska den stress som semesterplanering. Flesta andelslägenheter säljer paket som ger köpare en till två veckor i fastigheten antingen för ett visst antal år eller permanent. En viktig faktor att beakta innan timeshare semester är flexibiliteten i resdagar. Många andelsbostäder ange datum för bosättning vid köp, vilket innebär att köparen måste semester under en tid som valts av timeshare företaget. Andra andelslägenheter tillåta ett flexibelt schema som fastställs semester datum i början av varje kalenderår baserad på köparens önskemål. I båda fallen kommer köpare måste ha en någorlunda flexibel arbetsplats som ger dem möjlighet att ställa in semester i god tid.

De flesta timeshare egenskaper kräver ägarna att bidra till ett underhåll och skötsel av fastigheten. Detta kan inkludera pengar till möbler, städservice, och kondom eller egendom avgifter. Köpare måste vara noga med att läsa det finstilta i alla avtal om tidsdelat boende med omsorg, i många fall utgör den initiala avgiften endast en bråkdel av vad som kommer att betalas ut i årliga avgifter och avgifter. Överväga att låta en betrodd fastighetsmäklare eller jurist granska avtalet innan han gick över timeshare semester.

Även komfort och tillförlitlighet är viktiga faktorer i tidsdelat boende semester, många egenskaper ger hyresgäster att byta semester med andra timeshareägarna på olika platser. Om en köpare äger en andelslägenhet på en tropisk ö, till exempel, kan han besluta om att byta sin semester vecka för en i en snöig genuin fjällstuga timeshare. Var medveten om att hyra eller byta andelslägenheter kan öka ansvaret för timeshare ägare. I många fall är ägaren fortfarande är ansvarig för underhåll och eventuella skador på sin ursprungliga egendom.

Timeshare semestrar kan vara en hel del, men kan också vara fruktansvärt bedrägerier med dolda avgifter, krav och ständiga tjat av timeshare företagets anställda. Vissa företag kan kräva att potentiella köpare att sitta genom olika presentationer på egenskaper som ger vilseledande eller rent av falsk information om pris, enhet skick, och juridiskt ansvar. Timeshare säljare tenderar att arbeta på provision och anses av många vara extremt påträngande och manipulativa. Det är klokt att ta tid att läsa på några avtal innan du skriver, oberoende av trycket på som säljare. Om de är villiga att ge en köpare tillräcklig tid att läsa under kontrakt, kan det bero på att de har något att dölja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.