Vad är skillnaden mellan subventionerad och subventioner lån?

Den största skillnaden mellan subventionerade och osubventionerade lån innebär att betala ränta. Med subventionerade lån, någon annan än låntagaren är ansvarig för att betala ränta på lånet. När lån subventioner, måste låntagaren betala ränta på lånet, som börjar vid tidpunkten för utbetalningen.

Ofta är skillnaderna mellan subventionerade och osubventionerade lån som spelar in när studielån är inblandade. När en elev får en subventionerad studielån, någon annan tar hand om intresse. Normalt är företaget som betalar räntan på en subventionerad studielån den federala regeringen. I sådana fall plockar den federala regeringen upp fliken för den studerandes låneräntor när han eller hon är inskriven i skolan. Staten betalar också räntorna på subventionerade lån medan studenter inom tillåtna amorteringsfria perioder och när lån i senareläggning. Det är viktigt att notera att subventionerade lån som inte ger fullständig frihet från att betala ränta. När en elev inte längre är inskriven minst halvtid i skolan, han eller hon blir ansvarig för att betala ränta på lånet. Intresse inte samlar dock inte när lånet i en frist eller uppskov. Detta är ett sätt på vilket subventionerad och subventioner lån är likadana. Vid någon punkt, låntagaren oftast inte betala ränta.

När en person får en subventioner studielån, han eller hon kan undvika att betala ränta medan inskrivna i skolan genom att utnyttja det. I sådana fall, tillägger de aktiverade intresset för att kapitalbelopp som skall återbetalas. När eleven är i skolan, han eller hon kommer att få ännu fler att betala tillbaka, eftersom den nya räntan på lånet kommer att baseras på en kombination av lånebeloppet och de räntor som aktiveras under inskrivningen.

En av de mest uppenbara skillnaderna mellan utbildning, subventionerade och subventioner lånen omfattar demonstration av behovet. Med subventionerade lån, måste studenterna visa att de har ett visst behov av ekonomiskt stöd. Det motsatta gäller för subventioner lån. Osubventionerade lån är normalt tillgängliga för studenter utan hänsyn till deras ekonomiska förhållanden.

Subventionerad och subventioner lån kan hållas samtidigt. Detta innebär att det finns ingen anledning att vänta med att betala av en typ av lån förrän en annan. Dessutom finns det vissa lån som är både subventionerade och eventuella subventioner. Med denna typ av lån är låntagaren ansvarig för några av räntan på lånet, men inte alla av det. Det finns också subventionerade och subventioner lån till bostäder. För att godkännas för subventionerade bostadslån, har låntagaren att uppfylla vissa krav, såsom kostnader kopplade till inkomst och bostadsort. Subventionerade lån är ofta en del av första-program gången köpare. De är vanligtvis konstruerade för att hjälpa dem som skulle normalt ha problem med att köpa ett hem. Subventioner bostadslån är i allmänhet inte behöver eller uppehållstillstånd baserade.

Ett lån kan subventioneras av en person, välgörenhet, organisation eller statlig enhet. Både subventionerad och subventioner lån har särskild behörighet och krav på godkännande. Dessa krav varierar beroende på vilken typ av lån och preferenser hos långivaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.