Hur får jag ett förskott direkt in i min Savings Account?

För att få ett förskott in direkt på ditt sparkonto, du lönesumma måste också sättas in på ditt sparkonto. Ett förskott är ett kortsiktigt lån som ges baseras på inkomst och inte på din kredit värdering. Direkt insättning är en metod för att flytta pengar genom att överföra pengar direkt till ett särskilt bankkonto elektroniskt. Ett sparkonto är tillgänglig från vilken bank eller Credit Union. Denna typ av konto är utformad för låg transaktionsvolym. Medel kan deponeras elektroniskt eller på det lokala bankkontoret. Pengar på ett sparkonto kan dras med teller tjänster på bankkontoret. Vissa typer av sparkonton kan nås med ditt elektroniska banktjänster kort eller via Internetbank.

Hitta ett förskott eller löne lån företaget att begära ditt lån. Det finns två typer av avlöningsdag lån företag: Internet-baserade eller skyltfönster. För att hitta ett Internet-baserat företag, använder en Internet-sökmotor. Att hitta ett skyltfönster baserad lagra, använda en sökmotor eller företagets katalog för din stad. De grundläggande kraven för att kvalificera för denna typ av lån är betydligt lägre än för en standard personligt lån från ett företag för finansiella tjänster. För att kvalificera sig måste du vara anställd i minst sex månader hos samma arbetsgivare. Du måste ha minst 60 dagar av banktransaktioner ditt sparkonto för att kvalificera sig. När du ansöker om ett förskott, måste du ge minst två senaste betala uttalanden, en utskrift av 30 till 60 dagar av banktransaktioner sparkonto och fotolegitimation. Dessutom behöver du lämna ett officiellt brev från din bank bekräftar din transitering, filial, och kontonummer. Detta brev är nödvändigt eftersom du inte kan ge en annullerad check, vilket är praxis. Om du använder ett Internet-baserat företag, dessa handlingar vanligtvis faxas till bolaget, tillsammans med din förfrågan. Finansbolaget recensioner detaljerna och informerar dig om storleken på ditt lån. Medlen sedan överförs elektroniskt till din bank eller skickas i ett e-postmeddelande överföring av pengar.

När ansökan har godkänts, kommer pengarna sättas in på ditt sparkonto. Ett förskott är en mycket dyr form av finansiering, med en årlig ränta på mellan 35 till 65%. Dessa typer av lån är avsedda för kortsiktiga, akuta finansiering och är inte avsedda för långvarig användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.