Vad är en svensexa?

ritualer och seder kring äktenskap allt från allvarliga och heliga till den hedonistiska och eventuellt fällande. En anpassad kallas svensexa ofta faller i dessa kategorier. En svensexa vanligtvis arrangeras av brudgummens manliga familjemedlemmar eller framtida marskalkar, till synes för att fira brudgummens sista dagarna i frihet som en enda människa. Det finns inga fasta regler om händelserna i en svensexa, kvällen är vanligen fylld med manlig bonding över alkohol, mild Fördunklingen stunts och exotiska underhållning från hyrda kvinnlig dansare. är ritual svensexan, också känd som en svensexa tros vara hundratals år gamla. Del av en svensexa uppgift är att ge brudgummens manliga vänner en sista chans att återuppleva en tid då de skulle kunna vara oansvarig och omogen utan påföljd. En vild svensexa ses ofta som en Viking begravning för brudgummens tonåren innan världen av vuxna ansvar.

Inte alla Svensexa kommer att bli legendariska för sina berättelser om utsvävningar och godtyckliga förstörelsen, dock. Vissa ryttare föredrar faktiskt en mer lågmäld svensexa, om de tänker på att ha någon alls. En svensexa kan visa sig vara mer av ett informellt möte mellan brudgummens närmaste manliga vänner och släktingar på en lokal restaurang eller nattklubb. Eftersom ett antal par i dag lever tillsammans före äktenskapet, kan tanken att besöka en strippklubb eller hyra en privat dansare inte är lika tilltalande i det kanske låter. Den stereotypa bilden av en hämningslös, alkohol-näring svensexan kan vara mer foder för filmer än verkligheten.

Det finns några regler som omger en svensexa som bör följas till punkt och pricka av lagen. En svensexa ska aldrig hållas någonstans i närheten av platsen för motsvarande möhippan. Det är dags för både bruden och brudgummen kommer att ha sista, ohämmade flört som ensamstående vuxna, så parti planerare bör samordna sina insatser för att undvika risken för besvär eller konflikt.

En brudgum ska aldrig tvingas att delta i någon form av Fördunklingen eller sexuell tanklöshet. Gäster ska alltid respektera brudgummens önskemål och förvara uppgifterna om svensexan till sig själva. Trading information om parterna med vänner till bruden kan bara leda till problem. Gäster gå en svensexa bör också avskräckas från att ta bilder eller videofilmar händelsen. En lyckad svensexa mycket bygger på bedömning av gästerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.