Vad är en Lifeguard stol?

ofta på stränder vid sjöar och pooler gemenskap, en badvakt stol är en viktig del av badvakt utrustning. Denna tall stol är när en badvakt sitter, håller ett öga på badande och vattnet. Utformningen av livräddare stolen erbjuder flera fördelar bidrar till att förhindra simning olyckor och öka säkerheten simmare. En badvakt stol är ofta lång, ibland med en stege fäst i ena sidan eller bygga så att det lätt klättrade vid behov. Höjden av en badvakt stol tillåter två distinkta fördelar, dels har en livräddare bort blockeringen utsikt över vattnet de är bevakade, kan titta på badande noga för tecken på lidande. Dessutom bidrar den höga stolen identifiera badvakt i nödfall eller olycka. Personer på plats kommer att ha en lättare att hitta och identifiera en livräddare om stolen är framträdande.

Några badvakt stolar är ganska basic, men andra har flera funktioner som underlättar arbetet för den badvakt betydligt lättare. Stolar kan innehålla ett parasoll eller paraply för att skydda livräddare från solen. Som badvakter ofta arbetar långa skift på soliga platser, kan ett parasoll förhindra allvarlig sunburns från att utvecklas. En badvakt stol kan också ha krokar och fack för livräddare redskap, vilket gör det lätt att nå i en nödsituation. Keeping akuta levererar högt på stolen och fäst med krokar eller på inbyggda hyllor kan också förhindra stranden eller poolen publiken från missbrukas eller leka med säkerhetsutrustning. Byggnaden material som används för livräddare stolar är nästan alltid trä eller kåda. Metall är oftast inte lämplig, eftersom den värmer lätt i solen och kan orsaka obehag eller brännskador hud. Många badvakt stolar är målade vita för att hjälpa dem att stå ut från andra objekt runt omkring dem. Detta hjälper till att underlätta identifiering, och kan även fungera som ett landmärke för simmare till havs. En badvakt stol är en mycket viktig del av livet-bevakning utrustning, men det är långt ifrån det enda en badvakt behov. Det finns många andra tillbehör som används av badvakter för att göra sitt jobb korrekt. Varna simmare eller beachgoers eller sluta oregerliga beteende, kommer en badvakt använder ofta en vissling eller megafoner. Dessa kan också användas för att få uppmärksamhet av andra närliggande badvakter vid en nödsituation. Första förbandslåda och skyddsutrustning kan också vara avgörande inte bara för att hjälpa skadade människor, men att skydda livräddare från infektion eller skada.

livgardet använda olika flytande anordningar som kan kastas eller lämnas till utmattad simmare att förhindra drunkningsolyckor. Dessa enheter omfattar liv ringar och kasta väskor, och många kan ansluta direkt till en badvakt stol. Om att rädda någon, bojar kan hjälpa offret att hålla sig flytande medan badvakt drev dem tillbaka till stranden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.