Hur kan jag Cure tråkigt?

många förpliktelser i ens liv är skyldiga att vara tidskrävande, enformiga, rutinmässiga och /eller tråkig. På sätt och vis hjälper allt detta tristess för att förhöja upplevelsen av att göra något mer spännande när tillfälle presenterar sig själv. Det finns inte ett enda sätt att bota tristess, men det är möjligt att göra något åt symptomen. Ibland är allt som krävs för att bota tristessen är en förändring av attityd till uppgiften.

Många bekämpa tristessen genom att hålla upptagen under driftstopp. Ett uppehåll i arbetet kan vara det perfekta tillfället att balansera din ekonomi, ring en vän eller surfa på Internet efter ett nytt spel att spela eller hemsida för att läsa. Om inget av dessa alternativ kan du ta en kort promenad för motion eller prata med en medarbetare. Tanken är att hålla dig sysselsatt tills saker och ting gå tillbaka upp farten. Ett annat sätt att bota tristess är att inta en mer proaktiv anda när de utför rutinmässiga eller simpla uppgifter. Detta kan innebära utmana dig själv och fick en personlig produktionsrekord, producerar flera delar i en timme eller få jobbet gjort femton minuter snabbare, till exempel. Du kan låtsas ditt liv är i fara om du inte får jobbet färdigt i tid, eller säkerheten för den fria världen står på spel om du sakta ner. Mental bild som ger incitament att få gjort en rutinmässig eller tråkiga uppgiften snabbare kan hjälpa till att bota tristessen. En del tycker att terränglöpning för övriga ansvarsområden kan hjälpa dem att undvika tristess och frustration. Utför exakt samma arbetsuppgifter varje dag kan ha en skadlig effekt på en arbetstagare över tiden, både fysiskt och mentalt. Genom terränglöpning, kan en person lägga till lite variation på sin arbetsdag och även ge arbetsgivarna fler alternativ när det gäller arbetsuppgifter och personal. Ett sätt att bota tristessen i ditt eget liv är att söka via lokala tidningar för intressanta händelser i området. Om du gillar att sjunga, till exempel, kan det finnas listor för karaoke klubbar i området. Movie buffs kan välja att gå visningar på en riktig biograf stället för att titta kraftigt redigerade versioner hemma. Sportentusiaster kunde hitta ett spel som spelas lokalt eller en klubb som erbjuder organiserade idrottsevenemang på helgerna. All verksamhet som erbjuder en chans att komma ur en tråkig rutin hemma är skyldig att bota tristessen.

Kanske en intern attitydförändring kan hjälpa till att lindra tristessen liksom . Vissa människor mår bättre om hur du utför rutinmässiga eller simpla uppgifter om de tilldelar ett högre syfte för dem. Ditt jobb kanske inte verkar spännande ibland, men det slutliga resultatet av dina ansträngningar kan vara givande för andra. Spendera hela dagen i skolan kan tyckas tråkigt, men slutresultatet är en bättre utbildning och fler möjligheter i livet. Om du gör en ärlig ansträngning för att se den större gott i vad du gör, finns det mindre av en möjlighet att bli uttråkad eller utbrända.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.