Vad är Image Consulting?

Bild avser utseende samt ett helhetsintryck av personligheten hos en individ. Bilden hört är det praxis att hjälpa yrkesverksamma med det övergripande intryck de gör på andra. En bild konsult kan arbeta med både män och kvinnor på allt från garderob till etikettsregler.

Första bilden samråd kan innehålla en intervju att upptäcka kundens personlighet, mål och personlig stil. En konsult kan schemalägga en garderob översyn för att hjälpa kunden att välja vilka frågor som bör behållas, uppdateras eller kasseras. Skönhetssalonger, såsom frisyr, hårfärg och makeup, kan bedömas som bra. Vissa image konsulter erbjuder makeovers och personliga tjänster shopping. Målet med bilden hört är att förse kunden med verktyg för att presentera sig i bästa möjliga dager. Förutom att uppdatera garderoben, kommer en konsult att hjälpa ofta kunden se till att kläderna passar väl och är visuellt smickrande. Kunder kan vara utbildade i hur man klär sig för att minimera potentiella brister och hur man kan shoppa en outfit för maximal effekt.

Utöver de fysiska utseende coaching, kan bilden hört utbildar också att förbättra förmågan att kommunicera. Detta kan inkludera diskussioner om kroppsspråk utöver muntlig kommunikation. Ordförråd, uttal och allmänna färdigheter samtal kan också tas upp. P

Kort lärdomar kan erbjudas på grund affärsetikett. Rådgivning på telefon seder, riktlinjer för skriftlig affärskommunikation och lämpliga beteenden möte kan läggas fram. Vissa image konsulter erbjuder en översyn av lämpliga middag möte etikett. En bild konsultföretag kan erbjuda tjänster till stora grupper eller företag. Om ett företag finner att den bild som framställs av dess anställda inte överensstämmer med vad den vill projektet för allmänheten, en bild konsult kan arbeta med gruppen. I sådant fall är alla i företaget dela visionen och deltar i fram den bilden till allmänheten. P

Bild samråd används även i vissa universitet inställningar. Som akademiker lämnar college och börjar söka efter sysselsättning, kan en konsult ge dem vägledning för att hjälpa dem att uppnå sina mål i yrkeslivet. Med garderob rekommendationer och etikett finslipas, kan dessa akademiker projekt förtroende och framgång i anställningsintervjuer.

Söker råd från en bild konsultföretag kan hjälpa en person att bygga självförtroende. Veta att hon har valt en smickrande garderob, lämpliga makeup och en chic frisyr kan visa i sin helhet uppträdande på arbetsplatsen. This self försäkran avspeglas ofta i en allmän attityd och kroppshållning som kan göra en positiv skillnad i karriärmöjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.