Vad är Home barnuppfostran?

Home barnomsorg är barnomsorg som erbjuds i ett hem, snarare än i en dedikerad barnomsorg anläggning. Denna typ av barnomsorg tenderar att erbjuda mer personlig uppmärksamhet till deltagarna, och det oftast innebär att mindre grupper av barn, ibland endast till barn från samma familj. Barnomsorg som erbjuder hem barnomsorg måste vara licensierade och certifierade, och många är medlemmar i yrkesorganisationer som intygar tillhandahåller barnomsorg, om möjligt, är det en utmärkt idé att gå igenom någon som tillhör en branschorganisation för leverantörer barnomsorg, eftersom det visar ett engagemang för kvalitet. Det finns två format som hemma barnomsorg kan erbjudas. I det första fallet, kör en certifierad leverantör en tjänst barnomsorg ur hans eller hennes privata hem. Tjänsten har satt timmar, och vanligtvis begränsar antalet barn, med föräldrar betalar avgifter som kan variera, beroende på hur ofta de behöver för att använda tjänsten. Hemmet är ofta utrustade med material för utbildning berikande, och ofta erbjuder snacks och aktiviteter till deltagarna.

Gruppens hemsida barnomsorg kan innehålla en blandning av barn i olika åldrar. Det kan vara bra för socialisering, som barn komma att interagera med andra barn från olika bakgrunder och åldersgrupper. Många kommuner har flera sådana tjänster, och föräldrar kan hitta tjänster som erbjuder barnomsorg från specifika perspektiv, såsom kristna barnomsorgen eller barnets vård som är inriktad på att erbjuda vård för barn med funktionshinder. I de andra stil i hemmet barnomsorg, vårdgivare såsom en barnflicka ger hand om ett barn i barnets hem eller i leverantörens hem. Leverantören kan också hantera syskon, tillsammans med vänner i den primära barnet i vård, enligt särskild överenskommelse. I detta fall är barnet vårdgivaren vanligtvis bundna och försäkrade, och måste visa kvalifikationer inklusive bevis på utbildning i att arbeta med yngre barn tillsammans med referenser. Ett sätt att få i hemmet barnomsorg av denna typ är att gå igenom en byrå som skärmar leverantörer innan du ställer upp dem med familjer, även om vissa människor har framgång som arbetar privat.

En del föräldrar föredrar mindre, mer personlig modell för hem barnomsorg att använda ett företag barnomsorg som tar flera barn och kan fungera på ett mer institutionellt utrymme. När du väljer en leverantör, är det klokt att söka flera referenser, för att bekräfta att företaget har fullständiga rättigheter, och att intervjua flera leverantörer för att hitta den bästa passform.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.