Vad är Funeral Etikett?

Funeral etikett är en uppsättning etikett riktlinjer som avser specifikt för begravningar och andra ritualer begravning. Det är viktigt att komma ihåg att begravningen etikett varierar mellan kulturer och religioner, och ingen uppsättning regler som kan styra hur man beter sig på varenda begravning runt om i världen. För människor som bevistar en begravning för någon som kommer från en annan kulturell eller religiös bakgrund, är det lämpligt att be om råd om hur man beter sig från någon som är kunnig.

De flesta regler begravning etikett är helt enkelt sunt förnuft. Deltagare på en begravning, vakna, memorial, eller någon ceremoni hålls för att hedra livet på någon som har dött förväntas klä sig mörkt och enkelt, att uppträda respektfullt och att hälsa de sörjande. En traditionell hälsning innehåller en kort uttryck för sympati. Skicka blommor och kort till sörjande är också traditionell.

Några regler för begravning etikett surround beteende i specifika situationer. Om en familj har en vakna eller besökstid i deras hem, människor beräknas minska med kort för att uttrycka sympati och kanske dela ett minne av den avlidne, och få en gåva av mat är vanligt i många kulturer, så att familjen inte måste laga mat. Personer förväntas tala lågmält under besökstid och att lyssna uppmärksamt när andra talar. på en begravning, gå tiga om de uppmanas att tala eller sjunga med resten av församlingen . Personer som uppmanas att fungera som en pallbearer eller ge en eloge kan ges ytterligare anvisningar som Officiant. Små barn kan tillåtas, så länge de kan hålla sig stilla för ceremonin.

nära vänner till den sörjande kan erbjuda ytterligare stöd enligt reglerna för begravningen etikett, till exempel volontärarbete att hjälpa till vid ceremonin, eller bistå med organisation, plocka upp släktingar, kör folk till begravningen, och så vidare. Stödet bör inte erbjudas om erbjudandet är äkta, och människor borde vara medvetna om att deras erbjudanden kan artigt vägrade.

de sörjande förväntas också följa vissa Etikett regler. Det är tradition att sända tack anteckningar till personer som har skickat kort, blommor och andra gåvor, och de människor som hjälpte till med begravningen, inklusive Officiant Anställda vid begravningen hem, och så vidare. I besökstider, är det artigt att hälsa gästerna välkomna och uttrycka uppskattning för deras besök, men de sörjande förväntas inte agera i egenskap av värdar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.