Vad är Brass Knuckles?

Brass Knuckles är olagliga kämpar verktyg för att förbättra stansning makt bärarens näve. I en typisk kamp, deltagarna bildar en knytnäve genom att dra fingrarna över handflatan och trycka tummen mot pekfingret. Den plana delen mellan knogarna och första fingerlederna utgör en tämligen fast vapen för att slå en motståndare.

Problemet är att fingrarna är ofta fastnat i den köttiga delen av handflatan efter stöt och Puncher förlorar flesta av kraften bakom slaget. Brute styrka kan fortfarande vinna kampen, men det finns oftast någon allvarlig skada på Puncher hand.

Enter mässingsknogar. En typisk uppsättning mässingsknogar bildas från ett solitt metall-antingen aluminium, mässing eller annan legering. Ena änden formas till fyra öppna slingor som passar löst runt fingrarna. Den andra änden bildar en kurva som passar rakt in i slutna handflata. När en fighter sätter fingrarna genom loopar och låter böjda slut att krypa in i hans handflata, är resultatet en mycket snävare knytnäve. Fingrarna inte kan köras in i handflatan, och metall handtag ger extra tyngd. Detta är en klar fördel mot en obeväpnad motståndare. Att kasta ett slag medan klädd mässingsknogar kräver en annan stil än standard framåt strejken. Fingrarna kunde brytas om poängen ansluts direkt. Fighters använder Brass Knuckles ofta använder en rullande stans med en blick slag. Detta skyddar fingrar och orsakar mer skada på motståndaren. Tvärtemot vad många tror, det mässingsknogar själva orsaka endast sekundära skador. Tanken är att öka stans makt till knytnäven, inte vara ett vapen i sig.

var Knogjärn faktiskt utvecklas som handtag för militära knivar. Spioner och andra specialstyrkor som knivar som hade finger hål i greppet. Den här funktionen ger ökad styrka till en drivande rörelse med kniven. Om hand-to-hand bekämpa blev nödvändig, handtaget fördubblats som en form av mässingsknogar. Detta självförsvar teknik Slutligen arbetade sig in i den civila världen, men resultaten var så blodig att vapen förbjöds nästan överallt. Innehav av ett par mässingsknogar eller liknande punch förbättrar verktyg betraktas som ett grovt brott i de flesta länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.