Vad är en uppblåsbar Igloo?

En uppblåsbar igloo erbjuder en tillfällig, väderbeständig utrymme för barn som leker i snön och isen. Detta bubbly struktur, formad som en traditionell igloo och färgade som vita eller blå is, blåser med en pump. Det kan sitta utomhus, inomhus eller på vatten. Som om en lekstuga mötte ett tält, en uppblåsbar igloo garanterar många timmars underhållning tillsammans med snögubbar, slädar och varm choklad.

Köpa en uppblåsbar igloo gör starkt alla väder struktur som du kan tillfälligt upprätt och ta ner på några minuter. Den segmenterade, kupolformade form av lekstugan tilltalar barnens fantasi när de låtsas att de isfiske, klättring Mount Everest, eller racing slädhundar i Alaska.

Precis som en uppblåsbar madrass, en uppblåsbar igloo fylls med vanlig luft från en hand eller fot pump. Vissa typer levereras med en öppning som accepterar en automatisk munstycke vakuumpump för snabbare, enklare inflation om nära ett eluttag. En större, töms snabbfästen öppna strukturen på mindre än en minut. Kavla ut extra luften och lagra igloon på ett varaktigt, trasa bärväska. Väggarna är tillverkade av PVC, ett slags vinyl som skryter flexibilitet och god isolering. Varje vinyl lapp kit ska fixa punktering små hål. En uppblåsbar igloo kan användas på camping resor, skidor semester, födelsedagar och utflykter snö eftersom det är lätt och enkelt att installera. Beroende på deras inre diameter och höjd, många igloos rymma två till fyra barn bekvämt. De kan sitta i en cirkel och låtsas att rosta marshmallows, eller stå upp och diskutera ett snöbollskrig. Alltid hålla ett öga på lekande barn. Med främre och bakre välvda farsturna i mestadels öppet igloo, bör de vara lätta att upptäcka.

Använd din uppblåsbara igloo på fantasifulla sätt. Saknar du snöflingor och skridskoåkning i juli? Gräva hyddan och ha ett vinter-teman man med snö kottar och hattar lurviga. Införa Igloo till din pool som en blandning mellan en flotte och flytande lusthus. Kanske du kan lägga uppblåsbara pingvin och polära leksaker bära. Inuti huset lade igloon i källaren, lekrum, eller vinden, att fungera som en lekstuga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.