Vad är en uppblåsbar Castle?

En uppblåsbar slott, också känd som en studs hus, är en struktur som är fylld med luft. Luften ger uppblåsbara borgen stelhet, samtidigt som den ger en mjuk yta som folk kan hoppa på. En gemensam webbplats på karnevaler, födelsedagsfester, och till och med loppmarknader, studsa hus i regel är en populär attraktion eller den populäraste attraktionen oavsett var de är inrättade. En uppblåsbar slott i allmänhet består av fyra sidor, ett golv och kan vara öppen eller sluten i toppen. För att hålla användarna av slottet från att falla ur den struktur när studsar runt, finns generellt ett nät, eller någon form av hinder vid infarten och vid alla öppningar i väggarna. Även med flera användare studsar runt i dem, uppblåsbara slott i allmänhet är säkra att använda med väldigt lite incidenter när de används på rätt sätt.

Bounce husen i allmänhet är tillverkade av PVC (poly vinylklorid) eller tjocka, tunga nylon. En avvisning hus är vanligtvis uppblåst med en elektrisk eller bensin drivna fläkt. Fläkten håller också studsa huset uppblåsta under användning. p

Bounce hus tillverkas i en mängd olika konstruktioner såsom hus, fort, tåg, båtar, även djur. Förutom de typiska uppblåsbara borgen konstruktion bestående av fyra väggar, uppblåsbara görs också i form av torra och våta glasen, hinderbanor, multi-nivån och kombinationen uppsättningar spela. Dessa olika stilar av uppblåsbara har förlängt vädjan studsa hus från barn till vuxna också. Det finns många företag som erbjuder studsar hus att hyra. Dessa företag kommer att föra den uppblåsbara strukturen konsumentens val till platsen för händelsen kräver studsa huset. Det finns också många företag som har inomhus studsa hus centers. Dessa centra är som inomhus uppblåsbara nöjesparker. De flesta av dessa inomhus center erbjuder olika stilar i studsa hus tillsammans med matservering, dining facilities och privata rum part.

Slutligen finns det också företag som tillverkar uppblåsbara dörrvakterna som kan köpas för privat bruk. Även om detta kan vara ett kostnadseffektivt alternativ att hyra en studs hus varje gång eller att betala för att gå till en inomhus centrum, de är ofta inte lika tunga som gummibåtar tillverkade för kommersiellt bruk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.