Vad är en lärare Dusch?

En lärare dusch är ett parti som hålls för att fira någon inträde i läraryrket, är likvärdig med en brud dusch eller en baby shower. Vänner och familjen till den nya läraren organisera normalt den part, som kan hållas när någon akademiker och uppnår full undervisning certifiering, eller när en lärare får anställning. Förutom att visa stolthet för nya lärare, en lärare dusch är också ett utmärkt sätt att ge skolan verktyg och bra leveranser undervisning till någon som kommer förmodligen att vara i behov av dem.

Många människor utanför läraryrket är omedvetna om att lärarna tillbringar en hel del pengar varje år på undervisning leveranser. I många regioner i världen, är klassrum med ett minimum av leveranser och lärare förväntas leverera inte bara klassrum berikande, men grundmaterial. I vissa områden, lärare får en liten mängd ekonomisk ersättning för sina utgifter, men i andra fall kan lärare spendera tusentals dollar kontant utrusta sina klassrum. En lärare dusch hjälper till att minska dessa kostnader. Många lärare duschar välkomna studenter som arbetat med den nya läraren när han eller hon var student undervisning, liksom. Föräldrar till de studerande kan välja att bidra med gåvor, om de har möjlighet. I andra fall är förekomsten av de studenter som hjälpte den nya läraren uppnå hans eller hennes legitimation present nog.

Presenter till en lärare dusch kan variera. Som regel är de avsedda att vara till nytta, snarare än fantasifulla. Således, gåvor av saker som kontorsmateriel och papper för kontor kopieringsmaskinen är lämpligt, medan Dekorglas äpplen inte. Art förnödenheter såsom färg, lim, glitter, pennor, kände konstruktion papper, barnsäkert saxar och pennor är också utmärkta, liksom åldersanpassade spel, programvara för undervisning, och tidningsprenumerationer. Verktyg för klassrummet berikning som pedagogiska affischer, kartor, glober, och leksaker är också uppskattat. För människor som är osäkra på vad som kan vara lämpliga, presentkort på kontorsmaterial eller lärare butiker leveranser är en utmärkt present till en lärare dusch.

Eftersom lärare dusch handlar om fest, mat och dryck får serveras vid evenemanget också. Målet är att få nya lärare entusiastiska läraryrket, samtidigt tillhandahålla verktyg för framgång. Naturligtvis en lärare dusch är inte begränsad till ny klasslärare, lärare som har arbetat i flera år kommer att uppskatta tanken också. När man köper presenter till lärare dusch, se till att de är gamla eller föremål fall!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.