Vad är en Magic Eight Ball?

A Magic Eight Ball ® är en leksak varumärkesskyddat av Mattel Toys, ett bolag med huvudkontor i El Segundo, Kalifornien. Leksaken är utformad i form av en svart plast boll med ett fönster, så att användaren kan se en 20-sidig dö ut med olika budskap, som flyter upp till toppen av en cylinder med blå vätska inuti bollen när den är påslagen så att visningsfönstret är vänd uppåt. The Magic Eight Ball ® är bara kan svara ja eller nej-frågor, och det är en av många spådom leksaker såsom Ouija styrelser som är mycket populär i vissa delar av världen. till utseendet liknar en Magic Eight Ball ® en överdimensionerad åtta bollen från poolen eller biljard, som är den viktigaste bollen i många spel som åtta Ball Pool. Kopplingen mellan poolen och spådom är oklart, men 1946, utformad Abe Bookman av Alabe Toy Company leksaken, kalla den Syco-siare och om det till tydliga kristallkulor används av lycka rösträknare. Leksaken förvärvat populära namn Magic Eight Ball ®, och rättigheterna såldes till Tyco Toys, ett företag som köptes senare av Mattel. De dör inuti Magic Eight Ball ® är i form av en Icosahedron, och är tillverkad av ett vitt tyg med upphöjda bokstäver i en ren sans serif-typsnitt. När dör flyter till visningsfönstret, ett tunt lager av blå vätska lägger sig runt på bokstäverna, vilket gör att det ska visas vitt på blå botten. Traditionellt har användaren Magic Eight Ball ® med målade siffran åtta uppåt för att ställa en ja eller nej fråga och ändrar sedan bollen att avslöja visningsfönstret. Efter en stund kommer dö flyter upp och svaret visas.

Av de 20 svarsalternativ, 10 svar innebär otvetydigt ja, som mest sannolikt "och" Utan tvekan. "Fem sidor visar att svaret är nej, bland annat" Mitt svar är nej "och" Räkna inte med det. "De återstående fem sidor används för tvetydiga svar, såsom" Svara Hazy, Try Again "eller" Fråga igen senare. "Statistiskt sett innebär detta att Magic Eight Ball ® kommer troligen att ge ett jakande Svaret på den ställde frågan.

Förutom att vara en leksak för barn och vuxna, the Magic Eight Ball ® förekommer även i populärkultur, vanligen i samband med att höras av en karaktär i en bok eller på skärmen. Ett antal varianter på Magic Eight Ball ® har också tillverkats, inklusive en sarkastisk Eight Ball, en Affirmation Ball, och en kärlek Ball. De flesta leksaker butiker och affärer nyhet bära den ursprungliga Magic Eight Ball ®.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.