Vad är en Easter Egg Tree?

Påskägg träd är en traditionell dekoration i Tyskland, Österrike och flera andra länder i Östeuropa. Även denna tradition kan lyssna till hedniska idéer om att offra djur på träd, har ägget länge varit Betingad som en kristen symbol, särskilt kopplade till tankar om återfödelse och uppståndelse i samband med påsken. Påskägg träd vanligtvis är antingen verkliga utomhus träd eller krukväxter eller filialer som vackert har färgade ägg hängde på dem. I Tyskland människor kan finna dekorerade träd utanför under påsktiden, men många har också dem i deras hem, och den traditionen är definitivt fånga den i andra länder, särskilt sedan 1950-talet offentliggjordes Katherine Milhous " Påskägg Tree , en prisbelönt barns berättelse.

Folk kan köpa Påskägg träd som är färdiga, men många föredrar att göra sina egna träd och njuta av att skapa en som en påsk hantverk. Speciellt när barnen kan vara för gamla för att jaga ägg, lägga till denna tradition på bostäder kan vara en bra idé. Trädet är också en perfekt påsk mittpunkten på ett matbord. I de flesta fall, ägg som används på ett Påskägg träd är inte hårdkokta, vilket är ett vanligt sätt att färga ägg i exempelvis USA. Istället äggula och vita blåses ut ur ägget, vilket gör att resten av "skalet mycket lätta. Ett litet hål i toppen på varje ägg kan användas för att fästa ett litet band eller hängare.

Ägg är vanligen färgade och färgämnen kan vara ljust eller dämpade färger beroende på önskemål. Vissa människor målar sina ägg i stället, och båda metoderna är helt acceptabelt. Några människor använder kyckling ägg som redan är färgad. Grön eller blå ägg från höns Aracauna eller rött ägg från höns Marans kan användas i stället, även om dessa ägg kan vara dyrare och svårare att hitta.

Trädet i sig kan vara många olika saker. Vissa använder trädgrenar och ordna dem smakfullt i en vas. En buske grenar är att föredra för detta också, och skulle omfatta saker som prydnadsväxter kvitten eller fitta pilar. Ett blandat tradition kunde hänga ägg på större japanska Bonsai växter och andra köpa konstgjorda växter eller små träd som kan hänga äggen. Det är verkligen en fråga om personlig preferens.

För dig som hellre vill hoppa hitta grenar eller växter och döende ägg, det finns många webbplatser som erbjuder papper Påskägg träd hantverk. Dessa kan vara kul för föräldrar och barn att göra tillsammans. Andra gör ägg av material som spela deg eller lera, och detta skulle kunna vara ett utmärkt sätt att mycket små barn att delta i skapandet av ett Påskägg träd för hemmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.