Vad är Tyvek Armband?

Tyvek? är ett registrerat varumärke av DuPont för ett syntetiskt material som tillverkas i plåt. Tyvek, tillverkade av högdensitetspolyetylen fibrer, är starkare än papper och billigare än tyg. På grund av dessa egenskaper är materialet mycket användbar för en rad praktiska tillämpningar, inklusive för användning som armband.

Tyvek armband är flexibel, lätt, stark och motståndskraftig mot vatten och nötning. Dessa egenskaper gör armband mångsidiga för identifiering på en myriad av evenemang såsom konserter, mässor, skolor och religiösa funktioner, och klubbar. Beskyddare erkännande är snabb och säker eftersom muddar är inte överlåtbara och konstruerade för en tid bruk. Tyvek armband kan användas för kontroll av folkmassor, ålder ID, höjd begränsningar, särskilda privilegier, och catering identifiering.

Tyvek armband finns i en mängd olika standard färger och mönster, förvalda motiv, eller med bar kodade funktioner. De är utformade för att kunna ställas in och att avsluta med en smäll, knapp eller självhäftande fliken. Ett antal företag erbjuder kundanpassade Tyvek armband för ditt särskild händelse eller privat fest, du bara välja färg, design och all relevant information som du vill ha tryckt på ditt armband. Vissa Tyvek armband företag låter dig ladda upp dina egna konstverk att ha tryckt på ditt armband. Online beställning gör att köpa armband enkelt och ekonomiskt-standard order normalt skickas inom några dagar.

På grund av sin styrka och hållbarhet, Tyvek? är mycket användbart för en mängd olika produkter förutom armband. Dessa produkter sträcker sig från post kuvert och förpackningar för att skyltar och banderoller till skyddskläder. Tyvek? produkter kan också återvinnas, vilket innebär att de är miljövänliga.

När du planerar en händelse då det är viktigt att endast de som har rätt att delta är tillåtna inne platsen, anser beställning Tyvek armband. Kravet på att den ska gå att bära dessa armband kommer att göra ditt evenemang säkrare, säkert, och i förekommande fall-lönsam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.