Vad är Roman Candles?

att uttrycka det enkelt, romerska ljus är en typ av fyrverkeripjäs. En fyrverkeripjäs är en låg explosivt pyroteknisk anordning som används i underhållningssyfte. Den vanligaste användningen av en fyrverkeripjäs är för fyrverkerier, som de du ser på semester, såsom den fjärde juli i USA. Den kinesiska krediteras med uppfinningen av en fyrverkeripjäs, men den tiden var fyrverkerier används endast för att skrämma bort onda andar. Det var faktiskt det land i Italien som var mycket inflytelserik i utvecklingen av fyrverkerier för festliga ändamål. Fyrverkerier är en vanlig del av den italienska festivaler under året. Därför är det inte förvånande att denna populära pjäsens namn speglar namnet på deras största stad, Rom.

A Roman Candle fyrverkeripjäs är en enda-tube fyrverkeri enhet uppbyggd av varvade ett svart pulver hiss avgift , pyrotekniska stjärnor, och en fördröjning avgift. Botten av röret, är ansluten med en lera skott. Romerska ljus brinner långsamt på grund av förseningen avgift. När den översta stjärna antänds påskyndar förbränningen, tända hissen avgift. Som stjärnan drivs ut ur röret, är förseningen pulver också antändas, som startar hela processen.

Roman Candle fyrverkerier finns i olika storlekar, och mata ut en eller flera stjärnor och exploderande granater. Med andra ord finns det inga konkreta resultat när romerska ljus tänds. Det brast kunde färgglada kometer med olika effekter, enda commets, enskilda eller flera stjärnor fyrverkeri, eller liten antenn skal stjärna.

Pyrotekniska stjärnor hittas inom romerska ljus är pellets-liknande bitar som kan innehålla en blandning av ämnen som, när det antänds, utstrålar en färgglad gnista. Stjärnor är antingen pumpas, eller cylinder-formad, skära, eller kubformade, eller rullade, eller sfäriska-formade. För att se stjärnorna antänds de ofta primas med svartkrut. För visuell njutning, finns stjärnor även täckt med en pyroteknisk färgämne.

Roman Candles finns i olika storlekar, från 0,2 inches (6 mm) i diameter till 3,1 inches (8 cm) diameter, som är används i fyrverkerier. Dessa större Roman Candle fyrverkerier har normalt mer hiss avgift läggs till sina högsta nivåer. Detta ökar den snabbare och höjd av stjärnorna.

Många skador och oavsiktliga bränder som uppstått på grund av fyrverkerier, inklusive romerska ljus. På många platser, därför är konsumenternas möjlighet att köpa fyrverkerier ofta begränsad. I USA, även om National Fire Protection Association (NFPA) har skapat den begränsningen och säkerhetsnormer, det är presidiet av alkohol, tobak, skjutvapen och sprängämnen (ATF) som reglerar sprängämnen, inklusive alla amerikanska fyrverkerier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.