Vad är Learning Games?

Learning spel är möjligheten att göra akademisk anrikning inbäddad i en rolig aktivitet. Förutom undervisning eller förstärka sociala aktiviteter som utbyte, sväng ta och välja lag, kan spel faktiskt öka kunskap och kompetens.

Trodde du att barn spelkort är bara ha roligt? Många kortspel lär spel genom att inbegripa allmänna matematiska färdigheter, till exempel matchning, räknad och sekvensering. Memory spel som koncentration riktas in på att matcha-identifiera saker som är likadana. Kortspel kriget, Old Maid och Go Fish också måste spelarna fonetiskt eller visuellt matchen objekt som är lika och särskilja poster som är annorlunda. Räkna praktiseras i någon kortspel där varje spelare får en hand. Och ordningsföljd är ofta en faktor i patiens spel, när korten ofta måste byggas upp i nummerordning.

Det finns också kortlekar och spel som lär spel med visst innehåll område informationen. Det finns många lekar som bygger liksom omgång författare med böcker av kort att utbyta information om en viss författare och hans eller hennes verk eller något annat ämne från konst, historia, eller ett annat fält. Andra kortspel lära sig alfabetet, färger och andra ämnen.

brädspel är en annan källa till matematiska lärande. Spel som Candy Land?, Chutes and Ladders? fokus på att räkna med Candy Land? som bidrar med praktiken också. Connect Four?, Schack, dam, och Kinaschack lära alla resonemang färdigheter. Men brädspel också kan vara mer explicit lärande spel med innehåll område fakta. Allmänna kunskaper är täckt i Trivial Pursuit? andra trivia brädspel, geografiska överenskommelser i riskzonen?, det var i världen är Carmen Sandiego?? serien, och en mängd National Geographic spel.

Online learning spel finns tillgängliga på ett antal platser. Det finns spel av denna typ är lämpliga för förskolebarn, samt spel med en äldre fokus och specialiserat innehåll material. Ordspel, såsom Hangman och söker ord är populära.

Det finns ett antal platser med inlärning online spel. Även om många fokuserar på äldre studenter och specialiserade innehåll områden finns ett antal för förskolebarn, till exempel, Fisher-Price?. Online learning spel med tv tecken finns från Nick JrFör äldre barn, söka Sheppard Software, National Geographic Kids, och Scholastic Kids.

Sluten lärande system byggt som lap tops men med ett begränsat antal funktioner kommer laddade med lärande spel och kan erbjuda tillägg också. En populär systemet med LeapFrog?, Tillverkare av poster såsom Leapster? Learning Game System. Andra exempel är V. Smile Nitro Notebook Interactive Learning System? och Nalle Puh Interactive Computer? av VTech?.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.