Vad är Fingerprint Cards?

Fingerprint Cards är bitar av tryckt papper som ofta skapas endast i syfte att tillhandahålla ett sätt att hålla reda på en persons fingeravtryck. Förr var tryckta korten innan fingeravtryck läggs till dem. Med modern utrustning kan kort och fingeravtryck ska skrivas på samma gång, speciellt om digital bildteknik används för att ta fingeravtryck i stället för bläck. Dessa kort är ofta standard bland många olika rättsvårdande organ.

Normalt Fingerprint Cards utgör ett område på toppen av information såsom namn, ålder och plats för de enskilda fingeravtryck varelse. Varje kort kommer då att få utrymmen för de fem fingrar separat. En annan, större utrymme lämnas för alla fyra fingrar på varje hand. Varje plats är märkt med en identifierare, till exempel "vänster tumme" som ett exempel. Det främsta syftet med Fingerprint Cards är att skapa en gemensam väg för fingeravtryck tas. Om korten är enhetliga bland nästan alla brottsbekämpande myndigheter, finns det mindre förvirring om vilket finger som är. Således gör det till forskning av fingeravtryck för jämförelse något enklare. Tidigare, kan dessa kort har hållits i en centraliserad fil. Nu är fysiska kort långsamt blir föråldrad, eftersom digitaliserade fingeravtryck och centrala databaser blir den nya standarden.

Ofta kommer bläcket på Fingerprint Cards vara två olika färger. Icke-portioner fingeravtryck, såsom galler, identifiera och annan information, kommer att vara i blått. Fingeravtryck själva är ofta i svart, som är väldigt populär för scanning. Svart bläck är vanligt huruvida gör barn fingeravtryck eller vuxen fingeravtryck.

Även fingeravtryck vanligtvis inte förändras under hela livet, kan det vara bäst att ha ett barn få ett nytt fingeravtryck kort efter sju års ålder. I den här åldern kommer barnets fingeravtryck definieras bättre, vilket visar mer detaljerat på Fingerprint Cards. Detta skulle bidra till att barn lättare identifiering i det fall det blir nödvändigt att göra det.

är Fingerprint Cards ofta tryckt på tjockare papper än det vanliga skrivare används papper gemensamt program. Detta beror på att papperet kan behöva pågå under lång tid, och får hanteras många gånger under tiden. Därför en tyngre tjockt papper som absorberar bläck utan att förvränga det är en viktig komponent till en bra fingeravtryck kit. Om de behandlas på rätt sätt, bör dessa Fingerprint Cards sista årtionden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.