Vad är Daily Affirmations?

Daily påståendena är en process av medveten tanke eller bön om att en person kan upprepa eller bekräfta under dagen. De är vanligen en eller två meningar, som kan vara samma tanke på en daglig basis, eller kan vara annorlunda. Böcker dagliga affirmationer för året finns, och du kan även hitta dig själv i processen för en daglig bekräftelse om du tar vissa kontemplativa träningspass såsom yoga, eller ens träna hemma med hjälp av olika motion band. Idén om dagliga affirmationer är att de tenderar att fokusera på en positiv tanke på vilken du kan bo, vilket kan upplyft sinnet, få dig att må bättre om dig själv, eller hjälpa dig att känna dig som stöds av det gudomliga.

Vissa terapeuter föreslår dagliga affirmationer till människor som behöver stärka deras självkänsla. En sådan metod är spegel prata, vilket kan vara till hjälp för dem som känner sig föga uppskattad eller oälskad. Även inför en spegel, säger vissa saker som "Jag älskar dig" eller "Du är fin precis som du är. " För en person som är ovana vid att älska sig själv, spegel prata faktiskt kan vara en utmaning men med tiden kan det ge en skjuts i självkänsla och en större acceptans av sig själv.

Andra grupper använder dagligen påståenden i stil med korta böner. Ett ganska vanligt dagliga affirmation är hyllades av Anonyma Alkoholister medlemmar i form av Sinnesrobönen. Denna korta bön är för många människor ett mantra för att hjälpa dem hantera svåra situationer och avstå från att dricka. Istället för att fokusera på sig själv, fokuserar man på att be en högre makt att ge personen kraft att förändra saker och ting kan förändras, att acceptera saker som de inte kan ändra och "förstånd att inse skillnaden. " Folk bara början AA kan använda denna bekräftelse inte bara dagligen, men vid behov även under dagen. Du hittar böcker av dagliga affirmationer från praktiskt taget vilken religiös bakgrund, och mer allt, kanske du hittar även små bekräftelser på saker som tepåsar eller Starbucks ® koppar kaffe. Little uttalanden som får dig att tänka eller meditera en stund på dig själv, ditt liv, hur världen eller din tro kan alla lämpliga sätt att bejaka din existens, dina viktiga värt, eller din tro på Guds makt.

Många människor tar dagligen affirmationer ganska allvarligt, och tycker att dessa stunder av omtänksamt koncentration hålla dem fokuserad och balanserad hela dagen. En viss del av världen inte håna praxis. I Saturday Night Live karaktär Stuart Smalley, till exempel, blev berömd för sin dagliga påståendet "Jag är bra nog, jag är smart nog och Doggone det, såna som jag. " Även om detta är en dum tolkning av praxis, det bör noteras att saker som ber dagligen, eller ökad självkänsla med en enkel tanke är inte en dålig sak och kan hjälpa människor att stanna centrerad och fokuserad på en positiv syn på livet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.