Vad är Crystal Figurines?

Crystal Figurerna är små dekorativa konstverk gjorda av kvartskristall. Många människor samlar diverse kristall figurer för att visa i sina hem. Vissa av dessa statyetter säljs med ett äkthetsintyg. En kristall figur kan vara i form av ett djur, blomma, eller andra objekt, t. ex. ett flygplan eller julgran.

Christmas-themed kristall statyetter omfatta snögubbar består av två eller tre mousserande runda bitar med accent funktioner . Animal crystal figurer är populära samlarobjekt och omfattar ett brett spektrum av djur och stilar. Till exempel, en del är en mer realistisk likna ett sådant djur som en kristall krokodil med detaljerade funktioner, medan andra är mer nyckfull i utförande som en kristall teddybjörn bar en part hatt.

Crystal djurstatyetter kan omfatta flera djur såsom tre kristall kattungar i en glittrande kristall korg. Populära djurfigurer i kristall figurer omfatta björnar, kaniner, ekorrar, hästar, fåglar och möss. En kristall figur kan också vara i form av en insekt som en fjäril, bi, myra, eller trollslända.

Flower figurer är också populära kristall samlarobjekt. Enda steg figurer i bleka nyanser av färgade kristaller kan se ganska elegant med långa stjälkar tillverkad av grön kristall. Sea-tema kristall collectibles omfatta fyrar, liksom delfiner och sälar. Vissa crystal figurer har ingenting att göra med naturen, utan istället är bilder av föremål som ett piano eller ett tåg. En kristall figur kan inbegripa andra material, t. ex. en klar kristall fågel siffra som har sterling silver fötter.

Klipp kristaller reflekterar ljus strålande på grund av prismor som uppstått genom dess blyhalten. År 1892 uppfann österrikiska Daniel Swarvoski en kristall skärmaskin, och fyra generationer Swarvoskis har skapat vacker kristall bitar. Swarvoski crystal figurer är populära samlarobjekt idag och företaget även erbjuder ett brett utbud av kristall smycken och pärlor.

Under 2008 introducerade Swarvoski en ny samling kristall figur som bygger på Disney Company's Bambi ® tecken. Förutom Bambi ® rådjur, funktioner samlingen Blomman ® skunken och Stampe ® kanin. Waterford är en annan populär tillverkare av kristall figuriner. De gör också kristall glas och servis. En populär Waterford Crystal figur är en elegant brudparet pjäs som kan ges som en bröllopsgåva.

är Crystal figurer ofta visas i samlingar i en kuriositet skåp. De kan också placeras på en spis mantel eller hyllor glas. Vissa tycker om att visa kristall figurer på speglar att ytterligare öka sina reflektion och glans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.