Vad är Chainsaw Carving?

Chainsaw carving började som en backwoods nyhet, något skogshuggare gjorde att imponera och roa varandra. Mycket har förändrats sedan dess. Idag kan du hitta framgångsrika motorsågar bildhuggarmaskiner i förorter och städer samt skogen. Det beror på att trä konstnärer har upptäckt att med hjälp av en motorsåg-särskilt för de första skär på ett stort stycke trä-kan rista timmar och till och med dagar av ett stort projekt. "En trä anka med en mejsel kan ta 200 timmar, säger Duane Bender, en elektrisk ingenjör från Pennsylvania som tog upp chainsaw carving. "Med en motorsåg, kan jag göra det två timmar. "

Old school motorsåg bildhuggarmaskiner som Ken Kaiser och Ray Murphy anser att det inte är en äkta motorsåg carving inte varje detalj höggs av en såg. Ju mer modernt sätt är att lägga till detaljer till det såg nedskärningar med hjälp av stämjärn,

Dremel sågar eller andra mer traditionella handverktyg.

Som chainsaw carving har utvecklats som en konstform, särskilt utformade svärd, tips och kedjor har kommit ut på marknaden med stöd för att lägga till detaljer och minimera den "kickback" som ibland kommer med motorsåg operation. Den första sak någon motorsåg Carver behöver är en hälsosam respekt för sågen.

Enligt ett försäkringsbolag som specialiserat sig på att försäkra skogshuggare, kräver genomsnittliga motorsågen cut 100 stygn. Det rekommenderas alltså att en full uppsättning av skyddsutrustning vara västen innan motorsåg carving har försökt-hjälm, skyddsglasögon, stål-toed stövlar och tjocka byxor.

Utöver detta är carving carving. Många motorsåg bildhuggarmaskiner använda två sågar-en slitstark modell för den första nedskärningar, en mindre såg för andra detaljnivå. En annan faktor är hårdheten i träet som används.

Eftersom chainsaw carving innebär ofta stora, spektakulära bitar, det bästa bildhuggarmaskiner ofta få tusentals dollar för en uppdragsverksamhet. Andra, som Brian Ruth, använda sina färdigheter på denna konstform att förvåna åskådare vid offentliga föreställningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.