Inom utbildningen, Vad ELD?

utbildningen avser English Language Development (ELD) att förbättra kunskaper i engelska för studenter, särskilt de som studerar engelska som andraspråk. En stark ELD Programmet kommer att ge eleverna, hjälpa dem att kommunicera på engelska mer effektivt i både skriftlig och muntlig form, samt förbättra deras förståelse och lyssna förmågor. Förbättra en elevs engelska kommer att göra honom eller henne ett mycket kraftfullare akademiska, och kommer också att hjälpa eleven att lyckas i engelsktalande nationer, där kunskaper i engelska förväntas för mest välbetalda jobb och i många sociala situationer.

instruktörer som arbetar med engelsk språkstuderande (ELLS) genomföra en ELD program för sina elever, vanligen tillsammans med andra lärare och experter för att strukturera en stark läroplan. I klassrum med elever på blandade nivåer i engelska förmåga, en vanlig situation, en ELD läroplanen måste stödja ELLS samtidigt som man hjälper andra studenter, och detta kan vara en svår balansgång. Lärare som arbetar i stor utsträckning med minoriteter kan få särskild utbildning för att hjälpa dem att undervisa sina elever på bästa sätt. Mest skoldistrikt som ELD mål som klart och tydligt redogöra för de kunskaper som de förväntar sig eleverna att känna när de rör sig genom skolan, så att eleverna ska kunna hänga med och få en högkvalitativ utbildning. En stark ELD läroplanen integrerar ett antal frågor, och börjar vid mycket unga år. Klassrummet måste organiseras på ett effektivt sätt att hjälpa elever att lära sig och lärare hålla läromedel varierad och intressant så att eleverna är intresserade av att lära sig mer. Ofta är en ELD program strukturerat i enheter, som hjälper eleverna att lära block av material och sedan lägga sina nya kunskaper i engelska att använda. ELD eleverna lär sig engelska genom en mängd andra ämnen, och en bra ELD program kommer också att ge några lärdomar i matematik, naturvetenskap och historia förutom att undervisa engelska. Även ELD är mest intensivt i grundskolan, för att hjälpa elever att utveckla byggstenar för framgångsrik kommunikation, utbildningsinstitutioner genom college erbjuda ELD program för att hjälpa eleverna. Dessutom vissa samhällen erbjuder ELD program för vuxna som inte går i skolan.

När du arbetar med äldre ELLS, en ELD program ofta uppmuntrar till ömsesidigt bistånd. På ett college student hjälpcenter, till exempel, mer avancerade ELLS hjälpa mindre avancerade studenter att förstå viktiga begrepp. ELD är inte heller begränsad till talare som håller på att bygga ett nytt språk: många har engelska som modersmål nytta ELD program också. Engelska som modersmål som har låga läs-och skrivkunnighet delta i program som syftar till att förbättra sin engelska läsning, och i förlängningen deras förmåga att skriva, tala och förstå materialet på engelska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.