Hur blir jag av Rats?

Råttor är bland de mest fruktade huset skadedjur. Om du har upptäckt dem i ditt hem eller lägenhet, din första tanke kan vara att flytta så långt bort som möjligt. Tyvärr är detta inte en praktisk lösning, och du kommer att behöva anställa några tillförlitliga metoder för att bli av med råttor. För att starta, måste du inspektera ditt hem eller lägenhet för att ta reda på var de kommer in och var de gömmer sig. att bli av med råttor, bör ditt hem inspektion omfatta alla delar av ditt hem, från källaren upp till högsta våningen, inklusive din vinden. Några tecken på råttor omfatta gnagande, avföring, droppar av urin, fläckar smuts och hål inträde. När du hittar hål, sätter dem på en gång. Använd mortel blandas med krossat glas för att fylla alla hål och crack du hittar i dina väggar och runt grunden för ditt hus, glaset avskräcker till råttor som försöker komma in medan morteln torkar. Kolla runt rör, kablar och skärmar för varje öppning som skulle tillåta råttor inträde. De behöver bara tum ca 1 /2 (1,27 centimeter) för att komma tillbaka in i ditt hem, så om du är tveksam, plugg eller sigill öppningen.

Nästa, arbeta för att bli av med råttor som redan har kommit in i ditt hem. Snap fällor är bland de mest effektiva metoderna. Några av dem är mycket känsliga, och när en råtta bara några steg på en, fjädrar den snabbt upp och fällor det. Sätt dessa fällor längs väggarna, särskilt på platser där man har funnit bevis på råtta angrepp. Sätt bete på snap fällor, som bacon eller något annat som luktar Yummy, att locka till sig och bli av med råttor snabbare. P

Glue kort kan också användas för att bli av med råttor, vilka skadedjur hålla fast vid dem och fastna i dem. Kom dock ihåg att de tenderar att vara mindre effektiva för full storlek vuxna råttor. Det är bäst att se till att barn och husdjur inte kan komma åt dem, men eftersom de kan fastna i dem. Också, inte dö råttor inte när de väl är fast, så du måste dränka dem i varmt vatten eller lägg dem i tätt lock metallburkar för omhändertagande. Alternativt kan du använda elektrisk råtta fällor, i stället för fällor lim som inte faktiskt dödar gnagare, att leverera en dödlig elektrisk stöt när råttor lockas in. P

Gifter kan också användas för att bli av med råttor , men det finns vissa nackdelar. Första kan de vara farliga om du har husdjur eller barn i ditt hem. Dessutom kan förgiftade råttor gå att gömma sig i ditt hem där du inte kan hitta dem, såsom inuti väggarna. Som deras kroppar ruttna, låter de sig en fruktansvärd lukt och locka till sig insekter. På grund av detta, många rekommenderar att du använder dem som en sista utväg.

Ditt arbete att bli av med råttor kommer alla att vara för intet om man inte tar några tid att bli av med de saker som lockar dem i första hand. Sopa upp varje dag, och se till att du inte lämnar rester hängande runt efter middagen. Håll dina sopor och skräp i metall eller glas behållare, se till att locken passa väl, och inte använda plast. Dessutom är det bra att lägga din icke-ömtåliga livsmedel, till exempel spannmål, ris och pasta och bröd, i metall eller glas behållare. Utanför ditt hem, bli av med skräp och använda metallburkar skräp som hålls lock och bort från ditt ytterväggar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.