Vilka är de bästa påsk spelen?

Påsken är en underbar tid att planera massor av spel för barn. Speciellt om man planerar att låta barnen njuta av godis, det finns mycket goda skäl att hålla barnen delaktiga och glad så sockret surr inte förstöra tillfälle. Några av de bästa påsken spel är definitivt roligare att spela och kan lägga kul att någon fira semester.

Visst, den första sak som tenderar kommer att tänka som en av de bästa spelen påsk är det ägg jaga. Det finns inget som jakt efter dekorerade ägg, påsk korgar och plast ägg med pengar på dem eller diverse andra läckerheter. När du planerar dessa jakter, fundera på ålder berörda barnen, och försöker visa "gömma" område som planade plats. Hide några ägg för längre barn, och en del för de mindre barnen så att varje barn har en chans att hitta några ägg. Ibland Påskägg jakten känns orättvist. Medan ett barn finner mest av ägg, andra inte får några. Föräldrar kan enkelt göra det rättvist att ge varje barn ett ägg färg. Ett barn endast kan samla blått ägg och barn B måste hitta den rosa sådana. Dölja en jämn mängd av varje färg (lätt att hitta i plast ägg), så att varje barn får en balanserad mängd.

Barn kan också ha gjort en del dekorera ägg på påsken. Ibland vuxna kommer att gömma plast ägg som klistermärken inne i dem. När barnen hitta dem, de kan dekorera dem, och kanske fylla dem med några delikatesser att ta med hem. När Påskägg jakten sker, en annan av bästa påsk spel är ägget rulle eller ägg ras. Detta spel är så populärt att det har varit en viktig del av påsken på amerikanska Vita huset, sedan 1878, men Dolly Madison, som använde framför Capitol Hill som den perfekta platsen, kan ha varit den första dam att introducera spelet för första familjefester. Med långa skedar, barn kan tävla sina ägg ett visst avstånd. Det här spelet är perfekt om det finns en stor gräsmatta att använda. Vinnare kan få en godis pris, och om människor är oroade över lukten av hårdkokta ägg som träffas med olycka, kan de använda trä ägg istället.

Även sätta svansen på kanin är enkel, det kan fortfarande vara en av de bästa påsk spel. Blindfolded spelare varje ges antingen ett papper svans eller en bomullstuss med lim på det som de håller sig på en stor kanin ritning. Den person som får närmast den verkliga svansen förklaras som vinnare.

För dem som inte har tid att göra en hel del planering, en av de bästa Påsk spel är bunny hop. Detta kan vara en improviserad "Conga line" av slagen, till "Bunny Hop" låt, och kräver inte mycket, efter att ha musiken klar och några villiga deltagare. Unga och gamla kan njuta lite av kanin hoppa på påskhelgen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.