Vilka Kartong CD ärmar?

Papp CD ärmarna är stadiga kuvert typ täcker används för att förvara CD (CD), och även känd som CD jackor. De är vanligen fyrkantiga och runt fem inches av fem inches (12 cm x 12 cm). Kartong CD ärmar är bra för utskick cd-skivor, eftersom de håller upp bättre och är mindre benägna att låta CD att spricka under transporten.

är Papp CD ärmar som ofta består av papp, en tunnare och enklare typ av papp än den tjocka, kraftiga wellpapp som används för förpackningsmaterial. Kartong används också för sådana poster som spannmålsprodukter lådor, askar vävnad och lådor sko. Detta gör kartong CD ärmar tunna och lätta men ändå hållbara. Kartong CD ärmar är också mer miljövänlig, då kartong är lätt att återvinna.

Mest kartong CD ärmar kan beställas på nätet, i bulk. De kan också köpas i stora lågprisbutiker. De finns i många olika färger i butikerna, och när beställas online, kan ofta vara personliga med ett visst mönster, bild eller text för ett speciellt tillfälle eller en gåva. Dessa CD-fodral finns även i olika stilar-vissa har en fold-over flik, som ett kuvert, andra öppna som en bok, som ger utrymme för ett vändskär för en lista med låtar, bilder eller något övrig information, och några gånger i origami-liknande mönster för en mer dekorativ utseende. Denna typ kallas ibland CloverCase ™. I allmänhet kommer de valda stilen passar fortfarande en standard-cd eller dvd. Det finns några populära användningsområden för ärmar kartong CD. De är oftast ses på bröllop, där bruden och brudgummen kommer att lägga fram bröllopsgästerna med en DVD på bröllop eller ett speciellt urval av låtar för att fira dagen. CD ärmar funktionen ofta en bild av bruden och brudgummen, tillsammans med deras namn och datum för bröllopet. Dessa bröllop gynnar är lätt och billigt att göra. Om en familj tycker om att fira speciella tillfällen med hemvideor, kan personliga DVD-skivor skickas i ärmarna kartong CD och ges som present till mor-och farföräldrar eller avlägsna släktingar.

I en affärsmöte eller ett möte med en ny potentiell kund, en konstnär, musiker eller designer kanske vill behålla sin portfölj på en CD. Kartongen CD-fodralet skulle då vara anpassade som ett visitkort och delas ut till ett mer minnesvärt möte. Kartong CD fall blir bara ett annat sätt att visa upp dina intressen och personlighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.