Vad var det Amityville Horror?

The Amityville Horror är titeln på en bok skriven av Jay Anson som skildrar den förment sanna historien om familjen Lutz efter flytten till 112 Ocean Avenue i Amityville, New York. Boken krönikorna det paranormala möter Lutzes hävdar att de har haft under den korta tid de bodde i huset, och mycket kontrovers har virvlade kring giltigheten av räkenskaperna och noggrannhet re-telling. Medan de ifrågasatta delarna av Lutz historien om The Amityville Horror är fortfarande aktuella, huset på Ocean Avenue egentligen var, platsen för det brutala mordet på den Defeo familjen. Den familjen Lutz flyttade in i huset i december 1975 med vetskapen att Ronald Defeo Jr hade skjutit och dödat sex medlemmar av sin familj i huset ett år tidigare. George och Kathleen Lutz beslutat att detta inte skulle vara en fråga för dem och de flyttade in i huset med sina barn, familjen stannade där mindre än trettio dagar. The Amityville Horror hade börjat och varje familjemedlem började känna sina egna personliga paranormala händelser. Den första paranormala händelser anses vara en del av The Amityville Horror inträffade då familjen Lutz hade en präst kommit välsigna huset på uppdrag av en av George Lutz vän. Vid spridning vigvatten och be hävdade prästen att höra en mansröst buttert protestera och säga åt honom att "Get out. " Han gjorde det, och rådde George Lutz att hålla sin familj utanför det särskilda rum i huset.

Andra paranormala aktiviteter kvarstod och Amityville Horror blev mer intensiv. Kathleen Lutz började med mardrömmar om Defeo mord, George Lutz vaknar varje natt runt tre på morgonen, runt tiden för Defeo morden hade ägt rum, Missy Lutz utvecklat en påhittad vän med formen av en gris och demoniskt, röda ögon ; väggarna läckt grönt slem, och konstiga ljud hördes i hela huset. Efter Lutz flyttade familjen från Amityville Horror huset, andra invånare flyttade in och ingen har klagat på någon paranormal aktivitet. Mycket av Lutz familjens berättelse har ifrågasatts genom årtiondena efter Amityville Horror, och många kritiker hävdade George och Kathleen Lutz ren ljugit om sina erfarenheter i huset. Medan boken var baserad på skenbart faktiska händelserna, kallade sin marknadsföring det en "sann historia", att därigenom ge giltighet till alla aspekter av boken. George Lutz sa senare boken var mest sant.

har flera filmer gjorts om Amityville Horror och historien är en stapelvara i popkulturen, trots dess fortfarande-virvlande kontrovers. Huset på Ocean Avenue har ändrats, vilket har sin adress, att avskräcka turister från de söker efter de privata bostad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.