Vad innebär det att Bug Out?

Många har hört uttrycket "att bugga ut. " I många inställningar, "Bug Out" är helt enkelt slang för att avlägsna sig från en viss plats eller situation. Under de senaste åren, bugg ut har fått en särskild betydelse, har att göra med evakueringen processen under ett överhängande eller nyligen katastrof.

Naturligtvis evakuera vid uppkomsten av en naturkatastrof är alltid en bra idé, men denna speciella form av att inleda en bugg ut kräver viss planering och förberedelse. Här är några förslag för att förbereda att evakuera eller bugg ut när villkoren hotar människors liv. En väsentlig del av någon bugg ur drift planerar en utrymningsväg. Många kustområden jurisdiktioner i USA ha rutiner som säkerställer en ordnad evakuering utnyttja landets Interstate system samt nätverk av statliga vägar och vägar. Ofta dessa samtal för att konvertera större vägarna till ett sätt trafikleder som leder bort från det område som håller på att uppleva någon form av katastrof. Konvertera alla vägar till en körriktning hjälper till att få det största antalet människor ur riskområdet på kortast tid. Någon effektiv bug ut planen kommer att se till att evakuera sker med ordning och noggrannhet, så att förlusten av liv hålls till ett minimum.

En annan viktig del av buggen process är att ge nödvändiga förnödenheter för att få folk att minska under perioden omedelbart efter en katastrof. Till exempel, många människor som bor i orkan och tromb liggande områden hålla ett survival kit till hands hela tiden. Ibland kallas en bugg ur påse, kommer dessa kit innehåller element som kommer att överleva mer sannolikt även i händelse av allvarliga skador. Ofta kommer dessa kit innehåller en hel komplimang grundläggande campingutrustning, inklusive tält, sovsäckar och propan eller butan spisar matlagning. Dricksvatten och mat som kan framställas utan värme är väsentligheter.

Allmänt sett är det en bra idé att ha tillräckligt med vatten och mat till hands för att få igenom sjuttiotvå timmar, om det alls är möjligt. Extra kläder är också en viktig del av buggen ut påsen, vilket är mycket över disk mediciner och receptbelagda läkemedel som är nödvändiga. Naturligtvis är en första förbandslåda viktig, liksom radio som kan manövreras med en vev. Ficklampor och ljus kan också ingå i buggen ut kit.

Vid ett tillfälle, "att bugga ut" var slang för att köra iväg. I vår värld idag, är dock termen knytas närmare komma bort från något slags naturkatastrof som kan vara livshotande. Eftersom de flesta delar av världen är föremål för en typ av katastrof eller annan, är det en bra idé att alltid vara beredd att bugga, om nödvändigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.