Vad gör Palm Readers Sök efter?

Palm läsarna tittar på många delar av handen för att genomföra en behandling. Anmärkningsvärt är att linjerna i handen används av handflatan läsare att bestämma saker som hur länge en person kommer att leva och älska, samt hur personen åsikter liv. För att avgöra denna information, palm läsarna tittar på längden av linjerna samt hur de har bildats. Den första raden Palm läsarna tittar på är livet linje. Denna linje är precis ovanför tummen och sträcker sig ner mot handleden. Hos vissa personer går denna linje hela vägen ner till handleden. Det kan vara klart, eller det kan vara vågigt. I andra länder går linjen endast en del av vägen ner i handflatan. En lång, visar djupa Life Line kommer personen att leva ett långt och friskt liv.

Nästa rad Palm läsarna tittar på är huvudet linje, som löper horisontellt över handflatan. Denna linje berättar palm läsare om en persons liv filosofi, trossystem och allmän attityd till livet. Det är också representativ för sin intelligens. Om denna rad är lång och rak, visar det en logisk tänkare. Om det inte är knuten till liv linje tenderar personen att vara äventyrlig och entusiastisk över livet. Palm läsare att hitta den här raden direkt ovanför liv linjen. Den tredje palm läsarna studie är hjärtat linje. Denna linje hjälper palm läsarna avgöra detaljer om känslor och om händelserna i en människas liv, som har att göra med kärlek, såsom huruvida man har förmågan att ge eller ta emot kärlek. Djupare och starkare denna linje, desto starkare en persons hängivenhet till andra. Palm läsare att hitta den här raden under antingen långfingret och pekfingret, och går över handflatan till lillfinger.

Palm läsarna tittar även på den övergripande formen av handen, som kan noteras, kvadratiska, spade-formade, koniska eller blandad. Dessa former oftast innebär formen på fingertopparna, vilket kan vara något platta, spetsiga, rundade, stötte, eller en kombination av de fyra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.