Vad är plast påskägg?

plast påskägg är äggformade, ihålig plast skal används för att fylla med godis för ägg jagar på påskdagen. Precis som den moderna jul firandet innebär jultomten och gåvor, innebär det moderna Påskfirande på påskharar och färgade ägg.

Påsken är firandet av den kristna tron att Jesus Kristus är uppstånden några dagar efter att han blev korsfäst av romarna. Easter sker alltid mellan slutet av mars och slutet av april, men det exakta datumet ändras varje år eftersom det beror på månens cykler i Paschalis kalendern. Påskägg jagar under påsken är flitigt besökta av kristna och icke-kristna både plast och påskägg är populära behållare att hålla godis ägg.

Användningen av plast påskägg ger godis till döljas utomhus, regn or shine. Plasten yttre skal av ägget skyddar godis som läggs in från fuktiga gräs eller smuts från trädgårdar. Hårdkokta färgade hönsägg är normalt inte placeras inuti plasten påskägg, utan folie förpackade påsk choklad eller godis används mestadels för att fylla äggen. Vissa Påskägg jagar funktionen bara godis ägg medan andra inkluderar hårdkokta färgade hönsägg för att jaga också.

Plastic påskägg vanligen säljs i påsar av sex eller fler och finns i flera olika storlekar och färger . Färgerna i plast påskägg kan vara ljust eller pastell men orange, rosa, blå, lila, gult och grönt är de vanligaste färgerna som används för båda typerna. Förpackningar med en enda färg är normalt men påsar med multi-colored plast påskägg tenderar att vara vanligare. En plast Påskägg öppnar i mitten och stänger genom att knäppa de två halvorna ihop.

En annan fördel med plast påskägg är att de är ganska kraftiga så de kanske kan användas för flera påsken. Även om de är bara användas för en påskhelgen plast påskägg är ganska billiga och lägga till en rolig och färg till Påskägg jagar och andra festligheter. Ett enkelt men festlig semester idé är att använda en fylld plast Påskägg som ett kuvert indikator på en påsk part eller brunch. En markör kan användas för att skriva gästens namn på sina ägg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.