Vad är några Senior Pranks?

planering och genomförande av högre upptåg är en amerikansk tradition som fungerar som både ett tryck avlastningsflygplatser till examens studenter och en övning i tolerans av skolpersonal och fakulteter. Det har varit några antal kreativa ledande upptåg fördelade över åren, varav många slutade med att Leif åtal, indragning av äldre privilegier och en framträdande skriva upp i lokalpressen. En student idé om ett practical joke kan vara underhållet besättning idé om vandalism, så stor försiktighet måste vidtas för att inte passera linjen.

Några vanliga senior upptåg mål campus sig från generösa tillämpningen av toalettpapper till skolan egendom till fullständig borttagning och /eller omflyttning av stolar och bord. Vissa äldre Pranksters har varit kända för att flytta alla i klassrummet möbler till taket, på fotbollsplanen eller på parkeringsplatsen. Klassen år kan preciseras i betong på gräsmattan, eller till och med den officiella statliga blomman. Eftersom det är tekniskt olagligt att gräva upp en officiell stat växt, kan skolan har inget annat val än att leva med improviserad visning av klass stolthet.

Andra ledande upptåg engagera kreativa, om moraliskt tveksamt, användning av djur. En legendarisk senior prank kräver Pranksters att få tre djur, typiskt grisar eller höns. Varje djur är märkt med antingen 1, 2 eller 4 och släpps sedan ut i skolbyggnaden efter timmar. Den verkliga underhållning börjar med fruktlösa sökandet efter djurens # 3. har några seniorer varit kända för att placera guldfiskar i skolans simbassäng och toaletter, medan andra påstås ha lett en ko upp flera trappa natten. Eftersom korna inte kan gå ner steg, att få kon ur byggnaden är i allmänhet en logistisk mardröm. Att flera objekt till skolan är ett annat populärt koncept för högre upptåg. Släppa tusentals ping-pong bollar, super studsa bollar gummi eller kulor ner skolans korridorer, särskilt som en samordnad insats, kan bli en minnesvärd spratt. Placering delvis fyllda pappersmuggar upp och ner i korridorerna är en annan klassiker senior tilltag. Borttagning av koppar är nästan omöjligt utan att spilla ut innehållet över hela golvet.

Placering väckarklockor i skåp och sätter dem att gå av vid två minuters mellanrum är en annan klassiker tilltag. Några seniorer har varit känt att placera en marmor i händerna strax innan de får sin examen under gradering ceremonier. Huvudmannen får en överraskning med varje handskakning.

Seniorer kan också parkera sin bil i en tät formation runt campus, tvingar studenterna och lärarkåren att manövrera runt i labyrinten. Fakulteten parkeringsplatser kan också vara spray-målas med falska handikappade parkering symboler, artighet av några seniorer beväpnade med blå färg och en stencil. En del äldre upptåg mål lärare och personal, andra är reserverade för nybörjare klassen. Selling onödiga hiss passerkort eller nycklar till en icke-existerande simbassäng är vanliga practical jokes spelas på nionde klassare med utgående seniorer. Erhålla en kopia av den officiella skolan brevhuvudet kan också leda till högre upptåg såsom underlåtenhet att skicka meddelanden till föräldrar freshmen eller informera föräldrarna om att gratis kondomer eller andra pinsamt objekt kommer att göras tillgängliga på ett kommande förstaårselev dans.

Många äldre upptåg överleva aldrig planeringsstadiet, och andra inte exakt spela så bra i verkligheten som de låter på papper. Vissa ledande upptåg är sanktionerade av hela examen klassen, men ganska ofta är verk av ett fåtal motiverade seniorer och några empatiska personal. Många elever administratörer förutse att genomförandet av vissa relativt ofarliga practical jokes hela skolåret, men har nolltolerans för avsiktlig skadegörelse. Detta innebär att en god senior prank måste minnesvärda och kreativa, men inte på godtyckliga förstörelse av skolans egendom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.