Vad är kartonger?

kartonger kan hänvisa till ett antal saker som används för lagring eller förpackningsmaterial eller för ett antal andra användningsområden. Det finns två olika typer av kartong som kan användas vid tillverkning av pappkartonger.

Wellpapp är den vanligaste typen av papp, tillverkade av en vågig, wellpapp bit kartong i kläm mellan två stycken platt kartong. Wellpapp är robust och används ofta för att göra kartonger, lådor papp och kartonger kartong, och används också för förpackningsmaterial. Den andra typen av kartong är en platt kartong som kallas kartong, det är ett tjockt papper som används för spannmål lådor, askar sko och askar vävnad, tillsammans med mjölk och kartonger juice.

kartonger finns askar i olika storlekar som kan användas för lagring, flytta eller förpackningsmaterial för utskick. Man kan använda kartonger för förvaring säsongs kläder, dekorationer semester eller oanvända ägodelar ur vägen på en vind, garderob eller källaren. De olika storlekar på kartonger som finns tillgängliga är bekvämt att använda när man paketerar upp ett hus och flyttar till en ny plats, eftersom det stabila materialet tål tyngre användning och förhindrar skador på ömtåliga föremål.

Mindre kartonger används i förpackningsmaterial för post och frakt många olika typer av objekt. Ömtåligt gods kan packas i pappkartonger för extra skydd. Kartonger är också stadigare för att skicka tyngre saker såsom böcker, skivor, eller stora och skrymmande föremål.

Papp är lätt att återvinna, vilket gör det mer miljövänligt val för förpackning och frakt material. Kartong är också robust nog för att användas mer än en gång, vilket kan bidra till minskade kostnader och hjälpa miljön på samma gång. Kartonger kan användas för kompost material eller torra löv, att djur sängar, projekt hantverk, eller skära ned och användas på golvet i en workshop för att förhindra att olja eller färgfläckar, bara för att nämna några alternativ. Papp mjölk och kartonger juice är också bra för hantverk projekt, och de är i stort utbud.

Om du behöver kartonger att skickas objekt för ett företag, de kan ofta beställas online i bulk. För rörliga ändamål, kommer de flesta lågprisbutiker och större järnaffärer har kartonger finns att köpa, eller så kan du kolla med din lokala mataffär för att se om de ger dig alla överblivna kartonger. Stormarknader kommer emellanåt acceptera gamla kartonger också, men tänk på att ringa först och kolla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.