Vad är ett bröllop Konsult?

Ett bröllop konsult kan också kallas ett bröllop planerare, bröllop samordnare eller brud-konsult. Bröllopet konsulten är en mycket hjälpsam person när det gäller att utföra och planera den perfekta bröllopet. Konsulten tenderar att arbeta med brudparet och deras familjer från de tidiga skedena av planeringen till det framgångsrika genomförandet av bröllopet. Det finns ingen särskild utbildning skolor för bröllop konsulter, men det betyder inte att dessa arbetstagare är otränad. Faktum är att många människor väljer att bli konsulter efter avklarad avancerad grader i affärer eller finansiering och andra har stor händelse planering erfarenhet eller utbildning inom hotell-och restaurang management. För att få en väl kvalificerad konsult, forskning eventuella planerare genom Better Business Bureau och be om referenser. Det är en bra idé att intervjua flera konsulter innan du väljer en. Den första kontakten ett bröllop konsult tenderar att ha med brudparet är på dessa första anställningsintervju. Konsulten kommer att undersöka temat, behov och budget för bröllopet och ge förslag om detta. Ibland planerare engagera sig i senare skeden när en brud och familj ge upp på att skapa en utmanande bröllop själva, eller när ingen har tid att vidta nödvändiga åtgärder. Det kan vara svårt att boka ett bröllop konsult för bröllop sker snart eftersom många av dem är upptagna planerar evenemang i god tid. Dock kan en planerare kunna bidra till att sätta ihop ett bröllop snart. I de tidiga stadierna, är bröllop konsultens uppgift att samla in information för par och deras familj om leverantörer som erbjuder olika resurser. Konsulter får eller inte får göra en vinst genom att använda vissa leverantörer, men de har oftast att ge par massor av alternativ. Detta innebär konsulter ofta har omfattande kontakter med andra leverantörer i brudkläder branschen.

Ett bröllop konsult får endast vara lika bra som hennes /hans kontakter eftersom dessa tillåter henne att erbjuda fler alternativ till paret. Med par, använder konsulten dessa leverantörer för att besluta om mat, inbjudningar, mottagning, plats för bröllop och mottagningar, kläder, dekorationer och blommor. kan Paret fortfarande vara mycket delaktiga i planeringen. Den största skillnaden är att de gör val utifrån den information bröllopet konsulten för dem, istället för att arbeta med många leverantörer på egen hand. Å andra sidan, några par föredrar att ha ett bröllop planerat för dem och vill ha mycket liten delaktighet i processen. Bröllopet konsult använder sin rätt att fatta beslut om vad bröllop bör innehålla. När besluten fattas, det är konsultens uppgift att se till bröllopet går smidigt. Detta innebär att se till alla leverantörer erbjuda sina tjänster som behövs och se till att varje familjemedlem eller bröllop deltagaren är närvarande när det behövs. Konsulter kan också hjälpa till med planeringen repetition middagar, duschar och ungkarl eller möhippa. På dagen för bröllopet får planerare hjälpa där det behövs och ta itu med sista minuten kriser eller beslut så att paret och deras familjer kan njuta av dagen utan större bekymmer.

Ordinarie pris för bröllop konsulter är ungefär 10-20% av bröllop kostnad. Efterfrågan konsulter kan kosta mer. Det är klokt att försöka boka konsulter minst sex månader före ett bröllop. Många råd intervjua planerare ungefär ett år i förväg, speciellt om du vill ha en särskild planerare som är mycket upptagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.