Vad är ett bröllop Aisle Runner?

Ett bröllop mittgången löpare är en lång remsa av tyg eller ibland plast eller vinyl som kan ha flera syften, på ett bröllop. Runners användes för länge sedan för att skydda utarbeta klänningar från smuts. Idag får brudar har samma syfte i åtanke när de väljer en löpare bröllop gången kanske de vill lägga till ytterligare dekoration till gångar och trappor, eller de kanske vill att uppfylla båda syftena samtidigt.

Typiska platser i som ett bröllop mittgång löpare kan användas omfatta saker som steg i kyrkan, eller på gången mellan sätena. Speciellt när bröllop sker utanför, kan bröllop löpare visa sig utmärkt för att skydda klänningar. Bröllopsplanerare råda oftast att brudar väljer kraftigare tyger för löpare när de har utomhus bröllop.

Även om många brudar kan välja vit eller elfenbensvit löpare finns det egentligen ingen gräns för färgalternativ. Människor kan beställa utarbeta dekorationer av löpare, inklusive sådant som makarnas namn, och de kan anpassade för storlekar om så behövs. Tyg val kan anpassas för många olika inredning teman, och innehåller mycket dyra material som siden eller spets.

Många människor köper sina löpare bröllop gången, men vissa människor också hyra dem. När hyrd det oftast inte är möjligt att anpassa dem. En annan sak att tänka på när man beslutar om att hyra eller köpa är möjligheten till böter eller avgifter som ersättning för hyra löpare. Eftersom det är sannolikt att många människor kommer att avgå på bröllop gången löpare, de kan skadas, särskilt om de är gjorda av ömtåliga tyger. Några företag som hyr inte ut böter eller avgifter som ersättning, men detta kan variera. När bröllopet äger rum någon annanstans än i receptionen läge är det viktigt att se till att någon kan rulla upp och säkert lagra löpare bröllopet gången. I upptagen bröllop platser, några kyrkor och utomhus bröllop har flera bröllop samma dag, så att löparen ska tas bort direkt efter ceremonin för att hindra den från att gå vilse. A Wedding Planner kan ha detta som en del av hennes jobb men när planerare inte används, bör uppgiften tilldelas en brudtärna, familjemedlem eller betrodda vän.

Inte varje brud väljer att ha en löpare bröllop mittgången. De kan i bästa intresse att skydda en klänning och skor från smuts på platser utomhus, men inomhus platser verkligen inte behöver dem. Naturligtvis finns gångar är inte i bästa möjliga form. Ett vackert bröllop mittgång löpare kan snabbt täcka alla fläckar eller smuts på en mittgång, som kan förringa en brudens skönhet eller på annat sätt charmiga karaktär platsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.