Vad är ett Open-Air Classroom?

en utomhusanläggning klassrum är ett klassrum som ligger utanför, det möjligt för studenter att komma i kontakt med naturen som de lär. Många open-air klassrum avsedda för praktiska aktiviteter, men eventuellt något ämne kan läras ut i en utomhusanläggning klassrummet. Det finns en rad fördelar för undervisning i en utomhusanläggning klassrummet, inte minst genom det faktum att du kan ta en frilufts klassrum någonstans, som kan vara till stor nytta i utvecklingsländerna.

i klassisk mening, är ett open-air klassrum ett klassrum där elever delta i praktiska lärande i samband med naturen ämnen. Exempelvis kan en ekologisk trädgårdsskötsel klass hållas i en trädgård, det möjligt för studenter att odla växter medan de talar om trädgårdsskötsel frågor och organiska kulturen i allmänhet. Open air klassrum kan också användas för att lära eleverna om olika biomes, och att uppmuntra direkt interaktion med miljön. kan dock en frilufts klassrummet också användas till mer abstrakta ämnen. Till exempel kan eleverna sitta i en trädgård samtidigt som de talar om en rad ämnen, från filosofi till historien om örtmedicin. Många människor tycker att open-air lärande är välgörande, det möjligt för studenter att lära sig i en trivsam och hälsosam miljö och en utomhus klassrummet kan uppmuntra entusiasm om inlärning och gå i skolan. Många elever lär sig också bättre med en leverans av färsk, frisk luft, även om det ibland utemiljön kan vara störande. I tredje världen, är många klasser undervisas i open-air klassrum, ofta därför att ett samhälle saknar en anvisad skola. Utemiljön är också ibland mer behaglig än en inomhus läge möjligt för studenter att utnyttja skugga medan de sträcka ut och få en chans att andas frisk luft. Loppet av en utomhusanläggning klassrummet ger också eleverna att delta i olika aktiviteter utan att oroa utrymmesbrist skapa en mer flytande och dynamisk skolmiljön.

Ibland kan lärare i den traditionella skolan väljer att ta sina elever utanför en dag i ett klassrum utomhus. I skolor som har lämpliga utrymmen, kan dessa dagar vara stora läckerheter för studenter och ge dem en chans att komma utanför stänga in och bekanta miljön i klassrummet för att absorbera nya material som kan vara mer intressant eftersom den lärs ut och diskuteras utanför. Många workshops och retreats med en fysisk eller holistisk inriktning erbjuder även utomhus lärande för studenter i alla åldrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.