Vad är en vandrande School Bus?

en vandrande skolbuss är ett roligt och miljömässigt effektivt sätt att få barnen till skolan på morgonen. Det är säkert säkrare för barn som annars skulle gå ensam till skolan, och kan vara mycket effektiv när det finns flera barn i ett område nära till skolan. I stället för att ge en skolbuss till buss barn korta sträckor, grupper förälder eller ens kvarter grupper kan besluta att ha flera vuxna tilldelas gå till skolan med grupper av barn som bor i närheten. Det ger motion och säkerhet utan skuld till miljön.

För en vandrande skolbuss att vara effektiva måste du ha ett tillräckligt stort antal barn som bor i närheten, och en tillräckligt stor grupp av föräldrar eller volontärer som hjälper uppsikt över sina barn. Förslagen varierar om hur många föräldrar bör övervaka ett visst barn. Vissa människor tyder på att en varierad åldersgrupp av barn bör ha en vuxen per sex barn, men om de flesta av barnen är dagis eller yngre, handledning kan vara bäst på att en vuxen inte mer än fyra barn. Den förälder övervakare "köra buss" genom att samla barnen i nämnda hållplatser, och du kanske måste införa regler om hur länge du kan vänta vid en viss stanna om ett barn inte utvecklas snabbt. Rutten måste planeras noga så att alla barn får tas upp i ett mönster som passar, eller ibland, föräldrar till varje barn behöver inte ta med dem till ett gathörn eller plats på vägen så att hållplatser är korta. Det blir liksom som en Carpool utan bil, eftersom föräldern tillsynsmyndigheter kan turas om att vara "förare. " I vissa stadsdelar, är en vandrande skolbuss mycket effektivt eftersom det finns många barn som behöver komma till skolan. Lägenhet komplex och komplex kondom kan också vara idealiska för denna form av transport eftersom det är lätt att ta sig från hus till hus utan att lägga för mycket på hur lång tid en resa till skolan. Andra gånger, gående skolbussar inte fungera eftersom ett distrikt är mycket stor, är det många barn som går i en viss skola inte bor i närheten, eller om trafiken är så svårt det är säkrare att köra. Det bästa sättet att avgöra om upprättande av en vandrande skolbuss är praktiskt i kvarteret kan vara att ta upp frågan vid ett moderorganisationen eller PTA möte. Alternativt, om du är nära med grannar som har barn runt din ålder kan man ta upp starta en vandrande skolbuss med grannarna. Det kan också vara mer bekvämt att vara föraren med barnen ni känner väl till en början, men detta kan bero på en rad olika faktorer.

När du bokar av planer på att organisera en vandrande skolbuss, få människor att kontrollera rutter och bestämma hur långt det första barnet som plockas upp måste gå. Du måste gå linjer, avgöra vad som är realistiskt, och försöker planera en rutt som är både säkra och korta. Om ett barn bor utanför din rutt kan du uppmuntra en annan grupp föräldrar starta en annan "buss. " Du också vill bestämma vad som ska göras vid riktigt dåligt väder eller om en förälder föraren inte kan visa upp, för exempel din buss kan lätt bli en Carpool rutt om vädret är särskilt stormig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.