Vad är en tre Hålslagning?

En tre hål är en fjäderbelastad anordning som mekaniskt slag ut hål i pappersdokument. Dessa hål anpassa perfekt med motsvarande slingor med tre hål bindemedel. Det handlar om organisation och prydlighet, mina vänner. En tre hål utför bara en viktig kontor funktion, men denna funktion skulle vara tio gånger svårare utan den. Standard ringpärmar för permanent lagring av dokument eller organiserad presentation har tre slingor som dras öppna för få sidor. En tre hål kan rymma flera ark i taget, och var och en får samma exakt belägna hål. Försöker utföra samma uppgift med en handhållen hål skulle vara tidskrävande och frustrerande. Det finns en praktisk anledning till att standarden 1-tums marginal på de flesta Office-dokument. En tre hål är kalibrerad för att ge tre hål inom denna marginal utrymme, så att texten läsas utan skador. Ungefär tre hål modeller kan justera hål placering vertikalt, men sällan horisontellt. Detta hindrar viktig text av misstag slog ut. Om ett dokument har inga marginaler, en klar plastficka med tre hål kan användas i stället för tre hål. P

Handlingar som har behandlats med tre hål kan behöva förstärkas med självhäftande papper ringar Innan placering i bindemedlet. Hålen i papperet kan bilda små tårar över tiden, vilket oskyddat sidor för att så småningom falla ur bindemedel. Kontorsvaror butiker säljer ark ringar papper förstärkning. Efter bearbetning av enskilda sidor med tre hål, kontorsanställda tillbringar ofta extra tid fästa dessa självhäftande ringar runt hålen för extra förstärkning.

Ungefär tre hål modeller kan konverteras för att rymma två system hål bindemedel . Poängen i sig kan innehålla totalt fem stans element-tre som permanent för tre hål pärmar och två fastställts för två hål pärmar. En mekanisk switch används för att välja önskad konfiguration. Övriga tre hål modeller har skjutbara hålslag och en inbyggd linjal så att hål kan stansas någonstans längs den lodräta spåret.

Om inte annat, bitar av papper som samlas i botten av en tre hål blir utmärkta konfetti för firmafester.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.