Vad är en tidning Newsstand?

En tidning kiosken är en plats att snabbt köpa tidningar och tidskrifter. De befinner sig ofta utanför, men kan också vara placerat i större butiker som bokhandlar, stormarknader, eller till och lågprisbutiker. Dessa tidningen tidningskiosker finns ofta i större städer där människor gör mycket gående utanför på gatan, och ofta ställs upp som stora kiosker. Pendlare på väg till jobbet eller skolan ofta täta tidningen kiosker.

Magasin kiosker är öppna ofta mycket tidigt på morgonen för att fånga människor på väg till arbetet. Magazine tidningskiosker kanske inte lika populär som de en gång var, dock, eftersom många människor nu får sina tidskrifter och tidningar levereras i post eller online. Bekvämligheten i en tidskrift kiosken är det främsta marknadsföringsverktyg, och de tillgodoser behoven hos människor i en hast, som kanske inte har tid att besöka en större butik. Dessa tidningen tidningskiosker i allmänhet inte erbjuda en plats att sitta och läsa tidningen eller tidskriften. De är bara en plats att stanna snabbt. kan alla olika typer av tidskrifter och tidningar finns på en tidning kiosk, särskilt de mest populära och mest sålda publikationer. Ibland är de produkter som erbjuds till rabatterade priser, men ofta säljs till fullt pris. Vissa kan också erbjuda andra bekvämlighet föremål såsom drycker på flaska, cigaretter och godis. Kaffe och bekvämt ex mat ibland hittas i tidningskiosker också. En tidning kiosken inte behöver vara en bokstavlig kiosk, eller ett rack inne i en butik. Vissa magazine tidningskiosker erbjuds nu online. Dessa ibland kan funktionen försäljningen av enskilda tidskrifter snarare än ett abonnemang, tillsammans med information om varje enskild fråga och inkluderade artiklar. Tidskriftsabonnemang ofta köps på dessa online tidningskiosker. Nättidning kiosker kan också erbjuda tillbaka frågor för köp, medan en fysisk tidskrift kiosken inte kommer att erbjuda denna möjlighet.

Om du försöker att spara pengar, köpa din litteratur på en tidning kiosken är förmodligen inte det bästa alternativet. Köpa en tidningsprenumeration kan spara upp till 90% av locket inköpspriset för en tidskrift. Att läsa en tidning, många köper en prenumeration på tidningens hemsida, där kan du läsa alla aktuella artiklar, tillsammans med många av de tidigare publicerade artiklar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.