Vad är en skola Öppet hus?

En skola öppet hus är vanligtvis en kväll funktion som gör att föräldrar och vårdnadshavare att besöka sina barns skola. Föräldrarna har möjlighet att tala med lärarna om deras barns utveckling, behov och förmågor. Studenter får i allmänhet för att visa föräldrarna kring sina skolor och klassrum, informera dem om aktiviteter, projekt och uppdrag de har slutförts. En skola öppet hus brukar organiseras av lärare, föräldrar, skolledare och administratörer distrikt, och finansieras av distrikt budgetar, pengar från tidigare insamlingar eller föräldra-föreningar lärare. Det främsta syftet med de flesta skolan öppet hus är att ge lärare och föräldrar att träffas och diskutera frågor som rör studenter. Instruktörer kan förklara sina undervisningsmetoder och deras metoder för övervakning student beteende och framsteg i klassen. En berörd förälder kan påpeka att lärarna lite fakta om hans eller hennes barns beteendeproblem, akademiska strider, eller inlärningsmetod i hopp om att utveckla en mer individualiserad undervisning plan. Positiva resultat är sannolikt när lärare och föräldrar arbetar tillsammans för att identifiera elevernas behov och genomföra strategier för att möta dem. Det är vanligt att barnen att följa med sina föräldrar eller vårdnadshavare till skolan öppet hus funktioner. Studenter har möjlighet att förklara sin dagliga verksamhet och ger sina föräldrar turer i sina klassrum. Många studenter, särskilt i grundskolan, förbereda klassrum för öppet hus funktioner genom att inreda rummet och visa konst, vetenskap projekt och andra uppdrag. En skola öppet hus kan vara ett bra sätt för föräldrar att bättre förstå den genomsnittliga skoldag genom ögonen på sina barn.

Många öppet hus funktionen presentationer och bås för föräldrar att få veta mer om student klubbar, sport och andra fritidsaktiviteter. Lärare, tränare och medlemmar gemenskap förklara olika alternativ föräldrar har för inskrivning sina barn i olika evenemang och aktiviteter. Skolans personal kan främja efter-skolan-program eller barnomsorg och hjälpa föräldrar bestämma kostnaderna för sådana tjänster.

En skola öppet hus kan vara en möjlighet att öka medvetenheten om de ekonomiska eller materiella behov av en skola eller samhälle. När ett distrikt budgeten är stram, är det oftast upp till föräldrar och lärare föreningar och medkännande medlemmar för att hitta de medel som krävs för att program som idrott, musik, bibliotek och tillgång intakt. Föräldrar och lärare kan använda öppet hus som ett sätt att informera andra om skolan och behov av gemenskap och främja händelser som bokmässor, enheter mat och tvättar bilen för att säkra de nödvändiga medlen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.