Vad är en kartong kakelugn?

wellpapp eldstaden är ett designelement som används ofta med säsongsarbete detaljhandeln displayer samt en stötta i lek och sätter filmen. Medan aldrig användas som en fullt fungerande spis, ger dessa kartong modeller en visuell bild som kan bidra till att förmedla stämningen och känslan för displayen och bidra till att förstärka den scen som konstruktören vill skapa. Vanligen samman från ett kit på några minuter, kan dessa engångs papp spisar flyttas till position med liten ansträngning och kan målas eller täckas för att imitera taget alla typer av material från tegel till stenhuggeriet. Den kanske mest kända användningen av en kartong eldstad har samband med semester firande. En kartong Christmas spis används ofta inom detaljhandeln bildskärmar som är utformade med barn i åtanke. Kombinationen av en kartong eldstad tillsammans med en glad Santa och en påse med leksaker väcker lätt uppmärksamhet och glädje av unga kunder. En wellpapp spis samtidigt kan också utformas för att tilltala en äldre publik och kanske skapa den perfekta miljön för visning av vinterkläder såsom skidor tröjor eller tunga rockar vinter. En wellpapp spis är också ett praktiskt och kostnadseffektivt sätt att tillhandahålla en uppsättning för en fri teater produktion. När pengarna tryter, kan papp spisen konstrueras med hjälp av enkla material och utrustas med en enkel ljus bakom falska stockar, bidra till att skapa ett trovärdigt intryck av en öppen spis. Detta gör att pengar i en redan stram budget kan överföras till andra nödvändigheter, såsom costuming eller inköp av rekvisita för att förhöja den totala produktionen.

Tillsammans med dramatiseringar, filmer och tv-apparater kan också utnyttja en kartong spis när det inte finns något behov av en öppen spis. Kartongen kan vara klädd för att efterlikna det utseende du vill med hjälp av färg och annan dekoration tekniker. Så länge eldstaden inte är en samlingspunkt i kulisserna, det finns en god chans att ingen kommer att märka att spisen inte är konstruerat av någon typ av murverksmaterialet.

Det är inte möjligt att utnyttja en kartong öppen spis som värmekälla, hjälper denna imitation enheten ofta för att ge visuellt stöd för den typ av humör eller scen att konstruktören vill förmedla. Eftersom kartong produkterna konstrueras enkelt och mycket billigt, presenteras ofta det perfekta alternativet när behovet av utseendet på en eldstad är bara tillfälligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.