Vad är en kartong Display?

Papp displayer är marknadsföring, information, eller verktyg reklam som används för att fånga uppmärksamheten hos berörda parter. Det är möjligt att använda en kartong visas i en butik, på ett konvent eller mässa, eller i en skola eller ett hus för tillbedjan. Användningen av en kartong display kan också tjäna som en utmärkt visuella element som förgyller en muntlig presentation. Till största delen är en kartong display konfigurerad som fristående objekt. Kartongen används vid skapandet av displayen är vanligtvis kraftigt papper som klarar av att hålla sig väl för långa tidsperioder. Den faktiska utformningen av papp displayen beror på syftet för displayen och hur länge displayen är avsedd att förbli på plats.

Papp cut outs är bland de vanligaste exemplen på en kartong display. Snittet outs är ofta anställda i biografer och tjäna som ett medel för reklam filmer som för närvarande körs på teatern eller kommer att vara igång inom en snar framtid. Användningen av denna typ av kartong visa, tillsammans med affischer, lägger till en mer visuell faktor som kan förstärka avsikt beskyddare göra upp planer för att se filmen någon gång i framtiden. Sådana varaktiga kartong cut out normalt är i fyrfärg och är ibland laminerade. Den skär ut står vanligtvis med hjälp av ett kraftigt papper käpp eller ett stöd som i samma grad av kartong. är en annan användbar typ av kartong samtidigt som används i skolor och kyrkor för kortsiktiga bildskärmar. Ofta konfigurerade med två till fyra paneler kan visas vila på en bordsskiva eller helt fristående med stöd av en kartong monter. Denna typ av bildskärmar element är idealisk för användning i vetenskap mässor, eller som ett sätt att locka studenter till en viss klubb på campus. I ett hus av dyrkan, kan displayerna användas för att ge besökare från olika ministerier tillgängliga eller att ge mer information om kommande aktiviteter som är öppna för allmänheten.

Även mässor brukar kalla för användning av något kraftigare än en uppsättning av paneler kartong display, den tunga kartong kan ofta fungera mycket bra för jobbmässor och mässor som inte är avsedda att vara längre än några timmar eller en dag. Eftersom det är möjligt att köpa bildskärmar som är utformade med text och grafik och täcks med ett lager av laminat, kan den färdiga samtidigt vara mycket lockande för mässa deltagare. Dessutom kommer bordsskivan versionen av papp displayen som inrättats i några minuter och kan lätt transporteras till och från mässområdet utan stor ansträngning.

Plain kartong visar ofta finns i skolan och kontor butiker utbudet. Det finns även skrivare som erbjuder möjligheten att utforma en permanent layout för grafik och färger i en kartong display som kan användas för flera presentationer. Medan anpassade skärmar kan vara något dyra, de är ofta ett gångbart alternativ när de köper eller använder en hopfällbar bildskärm mässa inte är möjligt eller praktiskt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.