Vad är en förhandling spel?

en förhandling spel är ett spel där spelarna måste förhandla för att flytta spelet tillsammans och ta med till en eventuell slutsats, helst genom att lösa ett dilemma eller problem fram i början av spelet. Förhandlingar spel kan saknar tydliga vinnare och förlorare, beroende på hur spelet är uppbyggt, och de kan utformas på ett flertal format, bland levande rollspel, brädspel, kortspel, och så vidare. Många butiker som lager spel genomföra vissa förhandlingar spel, och folk kan också designa sin egen. En del människor får helt enkelt använda förhandling spel i fritids-spel. Dessa spel kräver strategi hos enskilda spelare samt en grupp, och det kan vara en rolig utmaning att försöka "vinna" spelet genom att arbeta med, eller mot andra spelare. Dessa spel tenderar också att ta emot stora grupper, vilket kan göra dem bra för parterna. Strukturen för förhandlingarna spelet kan också ta emot yngre och mindre erfarna spelare så länge som andra aktörer är villiga att hjälpa dem, åtminstone de första rundorna. p

Förhandling spel används också som teambuildingövningar. Spelar ett spel kan bryta ned barriärer mellan människor, och när spelet får människor att arbeta tillsammans och att samordna sina ansträngningar, kan det bidra till att främja banden mellan medlemmarna i teamet. En förhandling spel kan användas vid en konferens eller annat evenemang som isbrytning övning. Använda förhandlingsstrategier kan också hjälpa människor att vässa färdigheter som kan vara användbar i miljöer som t. ex. näringslivet, där förmågan att förhandla är nyckeln till framgång.

Personer som genomgår förhandling utbildning kan också ges en möjlighet att spela förhandling spel att öva sina färdigheter. Dessa spel integrera också en dynamisk aspekt i utbildningen så att människor har en möjlighet att samverka med andra och att lära genom att göra och lära av föreläsningar, texter och demonstrationer. Vissa människor tycker att det underlättar inlärning, och de får tag i kursmaterialet snabbare när de får tillämpa det omedelbart i en förhandling spel.

Många webbplatser har övningar som kan användas för att bygga en förhandling spel för ett lag eller grupp. Dessa övningar beskrivs specifikt som förhandling spel tillsammans med saker som är utformade för att få en hel grupp av personer som deltar i en verksamhet som integrerar förhandling. Många av dessa spel är lätta att lära och lära, låter spelare att komma igång direkt med utövandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.