Vad är en Teaching Credential?

En undervisning certifieringen är en certifiering som visar att någon har rätt att undervisa ett visst ämne eller klass nivå. Det finns många typer av pedagogiska meriter, alltifrån sådana som utformats för skolsköterskor till specialundervisning referenser. Använda en credentialing för lärare garanterar att alla studenter har tillgång till kvalificerade lärare som är insatt i ämnet och tekniker undervisning. Vägen till att få en undervisning credential kan vara ganska långa, beroende på referensen som eftersträvas.

Olika delar av världen har olika lärare credentialing krav. Någon som är intresserad av att bli lärare bör kontakta avdelningen för utbildning för att ta reda på vad som krävs. Normalt är en undervisning credential utfärdats av den stat eller provins där läraren bor och arbetar, och vissa regioner kan ha avtal med varandra så att lärare kan föra över befintliga undervisningen referenser. Det finns flera aspekter att en undervisning certifieringen. Den första är utbildning, både i fråga läraren avser att undervisa och undervisningsmetoder. Lärarutbildningen omfattar vanligen fältarbete, vilket ger lärarna en möjlighet att arbeta med elever i klassrummet under övervakning. Lärarutbildningen ingår också utbildning i de juridiska och etiska ansvar för läraryrket. Beroende på vad läraren vill specialisera sig på, han eller hon kan utöva särskild pedagogisk mål, till exempel ett program som syftar till att uppgradera fristående gymnasiet lärare, eller ett program för elementära ålder specialpedagogik.

Tillsammans med utbildning, omfattar credentialing processen också testa. En lärare som vill undervisa i ett enda ämne, till exempel, måste ta ett prov i det ämnet att visa färdighet. Om en lärare ansöka om certifiering i flera ämnen, han eller hon kommer att ta ett prov i varje ämne. Om en lärare går att testa, han eller hon kan fylla i ansökan om undervisning certifieringen. Denna ansökan omfattar ofta fingeravtryck, en säkerhetsprövning, och andra som har utformats för att säkerställa att alla lärare är lämplig för jobbet.

När en lärare har fått en undervisning certifieringen är han eller hon kan söka jobb som en credentialed lärare. Många handel Tidskriftslista sådana lägen, vilket gör skoldistrikt. Under platsansökan eller anställningsprocessen, kan läraren bli ombedd att ta fram en fysisk kopia av referensen, så att skoldistriktet kan vara säker på att certifieringen är giltig. Credentials kommer i slutändan också ut, så att lärare behöver förnya dem regelbundet och ta fortbildning klasser som krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.